炒幣咗兩日 有啲野想講

239 回覆
80 Like 238 Dislike
建議你買eth算,佢有真正usage同埋有成個network。出eth 2.0時應該會再爆升。
你聽人講係講邊個 參考下
尤其是大行個啲
我同樓主差唔多 買條百幾蚊既褲都要諗兩日既人嚟
自從上年開始炒股賺咗幾十萬 有次一日之間跌咗十幾萬出嚟
之後心態調整咗好耐先番番嚟 發現接觸依啲嘢之後個人既心態會開始變化
通常啲野妹到你想爆粗先會升
佢係
佢體諒窮人
咁歷史上佢有沒試過呃人先, 電車又爆升,狗幣又爆升, 我兩次都捉唔哂都覺得自己on 99永遠發唔到達了
靠運氣
記住一個道理,當人哋賺完錢先同你講,你先跟已經太遲啦,當連登吹奏嘅時候,好快啲走
而家啲人娛樂費咁捨得
Ching 做乜咁諗唔開輸咁多
我合約槓桿都係輸多多贏少少 來回輸一萬到
咁買六合彩啦,運氣夠好聽朝起身有錢過大半幢ifc番工嘅人
你玩親都妖幣就咪撚話自己玩幣啦好意思喎
你自己都識講,輸200蚊都會唔開心,咁你接受唔到輸身家就唔應該玩crypto
陰d陰d升到4k
2仙個時買
之後買賣過幾次
暫時未輸過錢

我寧願睇定啲先入賺少d
都唔會聽人講入然後蝕少少
2日就咁多心得 下次買場波買條6合彩都出返個心得
如果我係買曬成副身家六合彩我個故事都係一樣,就係賭身家就係弱智
再講我從來冇話過有咩心得,冇教人點買點賣
純粹講下自己親身經驗
我知我係on9但你呢啲為屌而屌係為乜
上面仲有幾個都係咁話我輸兩日就有心得,我真係好撚好奇
係以為自己好中point定點
定係我認真咗?
又話預左俾人笑 依家又唔笑得又屌得 定係我地認真左?
咁玻璃心就咪鬼post啦 收理一二邊啦
expect比人笑輸錢冇expect過會係笑我開po叫春,仲要係曲解咗我意思嘅前提下
當然你可以屌我但我駁返你一句又唔得
不過睇你都係淨係識spin topic同你嘈亦冇意思

對唔住我收埋一二邊
係屌你扮到唔care咁 人地笑下屌下就衝出黎即刻駁嘴
咁一開始就咪鬼扮 你呢d咩經驗真係得啖笑
我50萬本輸到得返10皮嘢,如果無total lost既覺悟,建議大家唔好玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞