炒幣咗兩日 有啲野想講

239 回覆
80 Like 238 Dislike
狗狗升唯一原因-elon musk
其他都係bullshit
已經打定輸數唔會走,上唔返就由零黎過。
你咁廢架,人人贏多你輸晒?

你無睇成個LIHKG 個贏錢?
笑下你先
上網人地講得既多數已經係水尾或者高位等
自己做下了解下個幣有咩用仲好啦
再唔係玩btc eth bnb 呢啲大路野咪算
Btw 經驗伴隨成長 幾皮野冇咩大不了
你呢啲叫賭錢
多謝你仲肯花唇舌點醒我,已經決定無論今次最後結果係點短時間內都唔會再掂呢啲野。
開咗49鋪大你定過去買第50鋪大,你係咪賭緊錢?唔係,你係加入緊呢個行運嘅大家庭。

而家終於真正聽得明,但笑唔出。
4萬幾當你第一堂學費 算有賺
可能係over price 左,但起碼bitpay 都有狗狗
又唔係上網講到完全係一個玩笑,同埋以我所知,而家狗狗重upgrade, 但上網有d 文章寫,已經無人再upgrade 佢
你唔掂,唔代表你唔會再掂,或投資
你應該去改變下心態,先了解,後投資,唔係避左就算
無理由一舊錢放係youtuber 身上,佢地都係寫d 野出黎等多d view
Elon baba on9先信佢 真係以為呢個世界有人咁好有賺錢門路會同世界分享 做生意嘅有邊個好人 唔水你哋推高個價自己點賺錢
其中一個學識咗嘅道理係人地講乜都唔好信曬一個頭撞落去,但矛盾地仲信緊elon baba,入咗邪教係咪就係咁嘅心態。
scam
根本唔玩狗狗先應該係條底線
人地講咩你就買咩
不如歐聯決賽主客是但買一邊算啦
玩槓桿開125x好快回番
前排都係輸到仆街得番幾舊水拎去扑槓桿
慢慢回緊本
師兄狗狗唔係放曬ar嘛 仲可以升架
好多謝你,睇到我眼濕濕

早兩個月比呀媽講咗句年輕人你實咗太年輕發佢脾氣,今日先發現佢冇講錯,曾經以為自己好明白人地咁準買一買都財自,唔通真係賺夠比大家賺下咩,而家後悔都太遲
留個tg
教你正確態度炒幣
當交學費,記得炒呢啲有人大贏嘅同時,有另一班人蝕到仆街,呢個係賭場嚟
簡單黎講, 依個世界冇必嬴
你輸$200 都唔會唔開心, 我建議你唔好投機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞