炒幣咗兩日 有啲野想講

239 回覆
80 Like 238 Dislike
多謝你。唔敢話理解曬,但呢兩日用多咗時間睇加密貨幣、去中心化、區塊鏈呢啲概念,亦都對投資市場有返啲基本認知(雖然可能唔適用於幣市),唔知係咪因為已經洗濕咗個頭啦,了解過之後,發現自己對doge係有一定信心,覺得佢會升。

成件事學到最深刻都係賭身家呢樣野,無論點risk free,幾有信心都唔應該all in,今次如果唔係成副身家賭落去我未必會有呢個po嘅諗法。親身體驗之下明白到投資量力而為有幾咁重要,呢樣亦成為咗以後我一定要教個仔嘅觀念。

雖然上面講呢啲唔應該要交學費學,但人蠢冇辦法,就算係安慰自己都好,都叫做袋返啲野走,多謝你
我都係學生,但係我賺到傻咗。識買一定係買妖中之妖嘅妖幣。我係唔會係幣安買幣,賺得咁少
你Twitter 開提示留意下fxhedge同埋6點起身 好多時好多荀野執
你咁投機 不如賭波一場定輸贏啦
cash out左未?
Sink to Hell
有得賺緊係繼續啦
hold咁耐先得嗰38倍,笑鳩死我。日日咁多隻幣安出面先買到嘅妖幣。是是旦旦都4倍起跳,300倍以上都有
btc, eth有基本面/理論backup,會覺升我都明。狗幣以我所知只係meme coin幾時炒完冇人知, 同成日比elon吹奏,想領教下點解覺一定升。
邊間買好
pancakeswap
圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞