炒幣咗兩日 有啲野想講

239 回覆
80 Like 238 Dislike
散戶高J幫接貨 實會咁架
算啦認真同你講
叫你走晒,一陣上返少少你又係會心理唔平衡又忍唔住沖入去
真係頂唔順咪減1/3至一半,到時你心理上會對升跌冇咁上心

拎返出黎d錢唔好急於入返場,俾一兩個月自己思考下究竟適唔適合玩落去
唔好信連登仔話咩上樓最後機會,永遠都有好多機會嬴錢,唔好心急
上樓最後機會
千奇好唔用槓桿合約黎追數
賭徒抵死
有大幣唔玩玩山寨幣
5倍 10倍咁玩ETH唔知幾舒服
多謝你,連登有愛,以後會醒醒定定。

好好彩同屋企人住得好開心,唔洗買樓,過咗今次唔會再發埋啲一夜暴富夢。
多謝你,一定唔會。
你唔輸,我點贏呀
咁都開post
跟我買PIG已經翻左幾倍
你輸係正常,贏純粹運氣。聽人講,人地話,you tube見到,唔好話咩技術分析,你買前從來無了解過買緊乜野
多謝陳爸爸
我二月開始玩 新手第一次投資 依家日日笑住過生活
正路買eth bnb呢兩隻揸返幾個月 都賺左成倍 千祈唔好聽人講你就買 等eth 3800再買 等多幾個月咁又可以賺錢
請教SH緊咩?
學吓SH啲認真嘅幣種,唔好all in玩meme coin,長遠想唔贏錢都幾難
賭大細冇得strong hold, 輸左就係輸左
我情況同你一樣,又唔小心碌埋卡。
有時hold住會更好。之前doge大跌到 .20 panic sell左,之後竟然去到 .70。係就係後悔,不過當買教訓。

Total loss >70% , 18k
strong hold
你quote緊果位係財自左既勁人
我唔否認佢嘅能力 只係想講佢唔一定企係你個邊
我想知佢Strong hold緊咩,抄考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞