[I/A]Pokemon Masters EX (68)| 寵物小精靈 ★固拉多蓋歐卡活動+劍盾館主陸續登場★

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
鋼系人才濟濟 Aggron應該未必會出
冰穿都出到,呢隻咁型應該唔難
可能好似松葉夢妖咁出抽劵
幾曷肯救下地面系同沙暴隊
說好的沙漠蜻蜓呢
想佢出返初代地系version阪木
但睇怕最大機會係劍盾肥仔
係就唔該出埋佢老母
肥仔係岩系wor
地面如無意外應該月尾固拉多啦
我都想
ss阪木+鐵甲暴龍
係喎 記錯咗
咁得返神獸同神奧四天王大嬸
菊老大明明可以配地鼠
呢家變咗垃圾
係囉明明一手好牌點解要逼人抽到新角先有得解任,夾硬谷伽角onL99又冇得攝隻伽區免費角落去補位
我蒼響係丹帝嗰期先抽到
代價係冇丹帝
其實我覺得依隻驚除咗季限之外
其他角色都唔洗跟車太貼
例如鋁鋼同丹帝結果係冇想像中咁勁
火蛾經得起時間考驗
近期巨金都有人吹奏打時間戰易用過蒼響
嗰啲所謂限定三五時就放監出嚟俾你抽
撞啱屬性又有得抽,撞啱地區又再有得抽
反而季節限過撚咗就有排等
而且成日兩隻都勁正超難揀抽邊隻
我喺和服莉莉艾嗰期揀咗莉莉艾
雖然冇揀錯人,但宜家我都仲掛住鯉魚龍和服渡
我估情人節嗰期大家都有相同感受
想佢救下堅盾劍怪先
招王者之盾冇得回次數好撚大鑊
寧願佢配尼多王,鐵甲暴龍驚佢搞咗超鐵暴龍出嚟就大鑊
真,進化完好樣衰
堅盾打arena奇兵黎
轉咗用堵攔熊回到一次都有賺 仲要有得加防
好想歪到拍3有得回埋血
有愛就抽啦
而家出限定嘅頻率根本唔會夠石俾你抽晒全部池
不過我覺得節日限使用率普遍冇pokefair咁高
有幾隻實用度好高 例如 狼狗 新年莉 情人莎 小刺蛋 (冰穿 小光),而坐冷板凳嘅就繼續坐落去:聖誕飛機 章魚 波波球 mmq
相反pokefair就好多隻都係萬用
rgb,所有冠軍除左渡
同埋未計兩種池中5星嘅機率唔同
波波球打弱妖精champion肥大好好用
聽朝禁晒堆拍組劇情佢衝埋最後一次火蛾pool
博下拍3
1.5週年見到老噴又出番抽池個陣已經feel到要季節pool優先 除非遲下會唔會咁好死出個全節日既pool黎食錢先啦
否則都係節日優先 我等左成年隻冰穿啦限池就免費石+日抽隨緣啦
轉左係美中不足在堵攔期間咩技都唔比開 又頂唔到/減少拍技傷害不過整體拍3好好用 遲下惡隊/伽勒爾隊起飛可能會ex左佢
至從多左好多妖精打手後 依家波波球得番開圖鑑作用
唔sh等紅藍寶
抽唔到咪使用率低
日抽即係課金,算唔算輸咗俾dena
波波球有招技個效果要自己被催眠先發動到,基本冇試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞