[I/A]Pokemon Masters EX (68)| 寵物小精靈 ★固拉多蓋歐卡活動+劍盾館主陸續登場★

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我無點打五下,今次蟲關第二下sync move打中間15xxx
冠軍對戰幾時提升難度
一係增加10000分獎勵
依家主力都升哂lv 135
但個難度hard lv1. 建議lv.125
又變左每星期交功課
唔計星盤
個人技雙攻buff同必爆
已經好實用
必爆得兩次冇普通要害buff咁好用
係咪要點晒4格加sync?
最大意義係sync move前放
速攻嚟講兩下大技啱啱好完
好似典型嘅老噴火馬皮皮陣
無buff 80%爆必都唔低
但可能會殺唔到左右門神
要試多幾場

唔係好多打手有保證下次擊中要害
巨金 / 劍狗 / 電馬 同垃圾鱷
計埋技術都係電蜥 電貓

新出都有寵係自帶大技容易擊中要害
帕路奇亞 / 樹梟 / 蔥鴨
當中帕路奇亞無EX
樹梟5/5都係240攻 雖然星盤多增傷
而蔥鴨5/5大技有300攻
依加d魂好唔夠用 如果想ex哂最新個期d寵真係要用金卷換
我點哂4格同埋爆擊增傷,但我無EX到。
所以我係用X鹿開第一次sync move,再用古滋馬開第二次,秒左中間之後比大範圍攻擊打死左,最後就用X鹿磨。

如果你EX左,你只需要考慮點樣拖到第二次sync move再秒全場
不過就算未有火蛾之前都唔會諗住EX佢
不嬲都HEA
唯一好睇劇情
有冇人有拍3巨甲嘅盤睇睇

其實係咪應該唔點必打5下All in 拍技就算
打5下必點
巴打有冇拍三火蛾?

邊隻好用?

我參考完你果個,好似鍾意自己依個點法多D
宜家有複選可以兩種試晒再揀都得

自己點法係all in拍技,用15能量去點連續次數最大化我覺得好不智,佢就算5連擊飛彈針都唔係特別高傷,我寧願一下拍招搞店對面好過。不過每個人玩法都唔同,都要睇邊個玩法岩你自己
佢特登設計到點5連撃就點唔晒4下拍技

不過我諗1500通常都第一下拍秒唔到中間果隻

點3下拍技夠秒左右

反正點要都開兩下

點5連擊分分鐘都開第二下拍前就殺咗中間果隻

我自己咁諗,遲下EX咗試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞