[I/A]Pokemon Masters EX (68)| 寵物小精靈 ★固拉多蓋歐卡活動+劍盾館主陸續登場★

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
過熱抵玩啲,夠點數可以開晒啲拍招增傷
而且紅餅壓力細啲
打物理關先轉上灼傷盤,但係主要都以過熱輸出
官方真係好中意搞男男CP
再一次幫平行時空鬥子RIP
買定離手
究竟未出嘅男主角幾時會出同埋會配啲咩寵
(神奧男主、伽男主)
仲有究竟lets go主角會唔會出
係噴火龍特攻打手過多情況下,我會選擇轉型做物攻火系
我覺得都係玩樂性質重
如果你已經有兩隻噴
都無咩機會要出第3隻火屬打手
不如用特攻無效可以玩多樣野
dena忍咗咁耐手
應該都係想忍到DP移植發售嗰期啦
然後正路就配隻神獸宣傳造勢
btw想要古裝lucas同小光多啲
鳳凰本身賣點係(大菊花未有盤嘅時候)開大俾佢永續天晴
但係大招係物攻 overheat係特攻 石盤又要加速度
自己就乜都唔識buff
如果要開overheat就要組到buff齊雙攻速度 組隊好受限制
不如簡簡單單用聖火 組隻大劍鬼就滿物攻速度急所率就算
物攻火系用鬥子
大劍鬼太搶手,唔好講到每次都可以同佢組隊
鳳王係幾難用
物攻火嚟講阿八戒大力好多nuke高佢40%傷又唔難setup
到八戒有ex就更加無理由用物攻鳳王
曾經嘅最強sync nuke
不過依家其實都只係得企鵝大力過佢
所以灼傷擔當,同埋火傷開天氣,應該高攻過大竺葵
吹奏屍

好巨加埋對角極高
傳說對戰個任要3蟲3合眾3道館
有冇巴打可以分享下點樣組隊
我以為就咁打晒幾關嘢就OK
宜家先留意到幾個任仲未解

我用咗六隻

左邊三隻去送死

右邊三隻打晒佢所有血冇死過

不過求其搵幾隻送死之後用三幻神由頭打到尾就算啦

佢俾你用九隻咁多
我係咁
保母蟲+火神蛾+是但一隻蟲做炮灰 (2合眾1道館3蟲)
天鵝+老噴+大鋼蛇 (1合眾2道館)
條片唔係勁在鳳凰 係勁在佢瞓得好準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞