[I/A]Pokemon Masters EX (68)| 寵物小精靈 ★固拉多蓋歐卡活動+劍盾館主陸續登場★

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔係好同意 不過是但啦
惡系少ex ,狼狗又唔計
你咁講就冇辦法啦
有冇冰龍點石盤推薦 見佢有好多流派可以點
暫時冇咩概念要揀邊個
依家石盤可以最多set 4個 按你實戰需要而定
佢好易死
想問超能力系 有邊隻好用?
夢夢蝕 超夢夢 夢夢 富迪
封信睇完笑左
出個咁既垃圾特別活動 又講5星卷同星盤石
dllm你上次唔係好威post左3粒糖出黎 唔講話派幣?
5月底出果2隻神獸比我既感覺係廢過Y鹿 只係希望拍完有得變身再轉天氣
新主線=極巨既世界
每日挑戰好似你抽蛋咁 只不過係為左搵個借口同班每次重課既人既交代
最後就你屌你得日神會加大盤 繼續無視每隻返出既石盤
你老味 爆火花好開心啦 點知
睇定d先
X鹿同冰龍表現都好好
帕路奇亞同就開嘅鳳凰都唔錯
但係同系列嘅裂空座收咗皮
都無咩係黑狗惡波唔夠打嘅
易用d又有瑪莉同Y雀 雖然又會話係限定
特別情況出黑豹都打到
尋日又出咗暴噬龜
何必成日執著係打手EX同sync nuke
嚴格嚟講應該話無野唔可以跨屬打
巴打冷靜送糖好似係全服共同任務送
其實係想睇上次巴打再屌不停report 張圖fail鳩人
係 張圖話送大禮 show 3色糖,點知比人解包發現係送3色coin
咁你又唔好屈人地話限定唔得
季限難儲程度都唔係普通限可以比
同埋依家跨屬打到係因為啲關太易
半年裡面平均火力高咗一大截, cap都上調咗3次
stadium難度一直唔變先會越嚟越易打, 不過遲早都會改
上次個弱雷arena你有冇試過跨屬打?
如果stadium嘅難度好似arena咁緊貼玩家火力水平update, 我諗你好快打到媽媽聲
靠中毒同畏根本tech
四天王普毒都夠磨除非有毒抗9
如果係劇毒可以當佢係蛋寵野味咁用
Nate起碼有快攻招大又痛
毒后inertia大技
383 700 268,100
野味
344 1160 399,040
雖然輸野味好多
但其實268100已經算strike裡面中等水平
大家好鍾意嘅狼狗同火蛾都係290,500 比毒后高8%左右 唔算差好遠
不過毒后得大技有力, 總輸出都幾低
咁有咩好傾
我對狼狗無意見 從來唔用
但狼狗之外數咗咁多寵
普池至少有黑狗 配免費蛾
係都要sync nuke普池打手咁大限制?
可能我get錯你意思

然後隻game愈出愈多限定
咩都睇普池真係唔知點傾
咁不如話鋼系要人打救
超能 地面 妖精 都要人打救

Arena設計除咗屬性
更多係玩特殊規則
玩麻痺 限物攻限特攻之類
都唔係完全睇火力行先
而且打一次就完
我都唔記得自己用咩隊
中間係咩數字黎
上面3個數:
攻值 大技威力 輸出數值
全部假設5/5 20/20 lv130
我最頂個comment係講緊想要隻有galar火力level嘅惡系打手
有sync nuke就最簡單, 好似zekrom咁大技1.3倍都ok, 只要普技都有力度嘅話
黑狗性能一直都唔差, 但大技威力墊底級, ex系統之下好輸蝕
惡系無一隻最王道嘅打手同時大技普技都有力

好似冇人反對過計限定
不過季限得7%又一年一次, 唔係大部分玩家都抽, 抽都未必3/5
最強惡系係隻季限就有啲尷尬

Arena係玩特殊規則, 亦都玩火力, 兩件事都冇乜衝突
上次舊雲要求有麻, 你可以照樣夾好跨屬打手搭隻落麻
打唔贏就係跨屬唔夠火力或者配置唔夠好, that's all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞