[I/A]Pokemon Masters EX (68)| 寵物小精靈 ★固拉多蓋歐卡活動+劍盾館主陸續登場★

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
條tweet係咪話5月31先會派獎
我用X鹿 蒼響 伊貝,壓住條血咁過
不過依啲落咗限定嘅隊冇咩參考價值
本身依啲關我通常用土龜 瑪奧 伯母打
但對面隻霸王花條破壞光束一下搞掂隻坦
搞到我要用多隻奶撐場先得
費事煩換咗隊最勁嘅隊嚟開EX拍一下秒鳩左右
唔係話count到31號咩?
咁幾時先會派?
無講,大機會2周年先派,到時順便慶祝埋
又日抽小悠同基佬
識讀history 一星期內又抽返一樣既野
第一次出嗰陣我係用超夢夢+rotom+大力鱷過
嗰陣得rotom有盤
超夢夢剋屬頭兩輪都打隻霸王花夠斷佢破壞光線之後就易打
都好 兩周年希望夠石保兩次底
佢個傻鳩活動又迫人用AUTO CLICK
之前唔想玩家咁玩先改體力制
而家又出個傻鳩活動到底想點
可以參考番打rank個陣等左幾耐
日文Twitter 話31號派
英文網寫later date
本子很好丁 (X
我覺得體力制唔太關玩家意見事
因為體力制幫佢搵多咗錢同有其他好處:
1. 活動/肥料要長時間黎農,拖長遊戲內容
2. 活動有Pick up寵打活動加成多,變相用體少,想人抽Pick up
3. 課長急住打肥升滿就賺佢哋爆石回體既錢
4. 之前蒼響Ranking又可以惡性競爭,迫人爆石回體追排名。係炎上得太勁先cut咗

Btw我想拎齊返Ranking個4星章
諗起個次rank高追 搞到一日爆足10次上限體抵比人炎上
強迫症冇咗個章好難受

借住比你丁住先
如果知佢嗰次係唯一一次Ranking就會爆石打,飲恨呀
遲早會出返放心
記得嗰陣datamine一早leak咗個濕鳩rank啲細節 之後呢度啲巴打好多話要炎上dena同唔抽 結果個event一出又係個個抽爆同真香
利申冇抽
唔知要等到幾時
依度班巴不嬲都係咁嫁啦
配who
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞