[I/A]Pokemon Masters EX (68)| 寵物小精靈 ★固拉多蓋歐卡活動+劍盾館主陸續登場★

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
巴打依家冠軍戰打7500定4200

依加睇番水隊真係隻隻都幾值得sex鬥也 黑妹 賭撚都好似好抵加埋蓋歐卡就正囉
美納斯
升隻廢蛋用咁啲囉
小鋸水系之恥
得開服個陣用得下
個陣首抽刷中佢同木守宮好開心 依加....
其實幾鍾意呢pair 但係唔係用得好就手 所以都係放係度J下算
其實幾勁,束縛+開大回血磨好耐
知佢勁呀 係用慣硬爆打短期戰 最多都係用毒 所以好少用
狼狗唔只難抽仲係相形見拙
半年前我都唔會話惡系弱嘅, 係老屎忽都知我成日推薦黑狗
不過呢排power creep咁大, 有對比就有傷害
每隻冠軍同galar一出都係輕鬆跨屬級火力
好 咁依家惡系唔弱, 但其他大部份type更加唔弱
我都係好似最頂個comment咁, 想要隻galar級火力嘅惡系限定
仲踩到你條尾就唔好意思
已經ex左拍3現充
蔥油鴨得拍2 但星盤都開左兩格拍技+25
要唔要ex埋佢
唔使 3/5先有inertia
有冇機會下星期有datamine
呢個走法雖然guarantee大技crit, 但會回唔切氣同大技細力咗
犧牲左下都仲有80%crit rate, 轉行右上就夠力打跨屬
3000石抽唔到葱油
唔回家了
想講6000
滿充係特攻型格鬥系,始終都仲有佢獨特性喺度
又唔係每個月都兩三億,我反而想知嗰幾期出咗啲咩谷起咗個營收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞