[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (200) 疊佢老母閪

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
本身4達本身都有防 4悟on99 得攻
4悟最大得益
冇防減傷=垃圾
技果張打下土日都ok嘅 有得減攻
起碼唔洗on99等幾個回合先啦
過LR就未必,但45感覺唔差
唔洗熱身一落地就攻擊火力全開
之後打長關可以疊起個防
唔同LR比都算UR入面比較勁
仲要有閃
4達大力左
45 硬左
平衡哂 算改得幾勁
熱身只需要幾個回合
算係咁啦
古拉唔知會出成點
佢本身都好勁下 eza完應該係3代隊長top3
Blue 走連擊路線唔同設定都好既
10LINK真係勁好多
不過我都係會懶得打到10LINK
Lr可以唔用了
Rose 隊傾向高攻低防減傷,用互buff 補足,連隻師父都buff 70防,如果夠4,甚至5張buff 卡,其實坐底都100防加減傷/150防,同大多數eza,個實力就好強,速札,技爛面都可以返生,同埋仲有隻lr hehe eza,除左攻防數值增強仲有回血,全隊就勁到on9
佢仲有技天使三悟,兩隻都係劇場版,8月億下載或之前應該搞得掂,兩隻都有睇頭,不過暫時最屈都仲係超17
又可以放知個隻疊到變身(用體都唔差),速個隻變身爛面又可以回下血減下傷
其實都幾好打
技天使三悟唔知會唔會到時LR龍拳EZA
係就爽啦屌
035估唔到係超系最後,之前邪波W POOL同比迪麗出限都叫關佢事都無佢EZA
超17整張氣攻必無效都幾正
gt link10左係咪勁d
3波就快要做第3代EZA最下位帝王
得返035有可能比下(古拉本身性能OK)
已經firm左啦
唔認為之後2隻會廢過佢
淨係記得最垃圾既系列 link先buff勁
布歐果d 加勁多
用完體品真係想知邊個SET3波個EZA
體品雖然要控氣,個有基本防同閃到下
3波竟然依個年代得10萬防唔夠(多數要食3粒珠以上)
035一陣係加食珠加防就真係。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞