[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (200) 疊佢老母閪

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
為左過猩猩隊借左fd隻GT空用(自己中得GT7),發覺悟空如果成隊GT人之下接頭位好過GT7同埋感覺大力D
係呀,gt 悟先係大獎,gt7 兩頭唔到岸
同埋gt hero 隊好用過知4x 隊長
睇完龍珠英雄想玩吓龍珠驚,想問隻爆裂傳說係咪冇人玩,見冇人討論
2隻都就執
初期我都係用張知4x,輸左好多次
之後自己用知4x隊員全部4547夾人GT悟
個攻擊力感覺大好多
47我兩張都2突之下,唔計主動技其實速47唔知點解感覺仲大力小小
45我力果張0突,但已經算係咁後期用道具都頂到普攻,如果開潛表現應該幾好
又無人玩?之前出極意唔係好多人玩咩
個個轉哂馬娘
傳說果面聽人講好撚on9,一張卡要抽超多張先開到full power,個機率又系到爆,所以小左人玩
我自己twitter都係見人講DK多好多
45彩左幾好用,三回合內出到三四次必已經好硬,無道具食必都只係扣廿萬
47就唔多屬比佢勊到,加埋尾關技屬,攻勁幾多就唔係好明顯,但無疊防用途已經無廣泛,可以比知4悟一個必車3/40萬,技就一野死,宜家兩代4達都係比4悟食住
隻驚係少討論到好似冇出過咁,雖然我都係諗住HEA玩
Dk已經好仆街狂中柱唔中封面
仲衰過dk好難想像有人頂得順
訓左冇睇
舊雙超4係咪秒殺左lr雙超4
降臨應該17/18有料,十成十今個月v jump 會講呢個/下一隻lr eza又唔講下個月有咩料
lr4悟都仲用到
原來就快7夕,今年會唔會出埋傳說中既劇場版雙藍出波
居然逃過一劫
係因為而家同埋可以入晒所以帽事?
同名
真係有機,劇場版
黎緊重頭戲九成九係新劇場版大波加bxx/雙藍,係唔知佢放七夕定億下載
不過上年隻雙藍真係慘,比一堆七宇宙屌打,半年唔夠隊都入唔到,兄弟波起碼捱到一年
留名睇新劇場係大波同悟空合體
yes
如果得一個位係咪都入eza超4好過lr
45睇打咩屬
Lr45招as有佢用途
47就算吧啦
LR47因為屬性關係,潛滿素體DEF值好似會輸比依家張UR47
無47落咗新4X,洗唔洗換47
今次其實是否無傳說降臨pool
儲緊石諗緊留傳降定繼續試追GT體悟好
抽極都唔中佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞