[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (200) 疊佢老母閪

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
之前用口水佬尾關好似疊到50萬防中必以為輕鬆啦,點知都20萬
Pin D成功過到悟空傳嘅圖ok ??
你仲爭咩關?
淨係過到第七宇宙

頭腦同力之吸收易d可以打先
就黎3%都守唔住
原來隻金屬將軍開左DK

一入黎玩個時無幾耐已經升爆左佢 一路都無DK
彩左都好細力
新個期漫畫隻悟空一擊就死,條友仲勁過破壞神、吉連
好過未升個陣出都唔會出
識以前打機FD,成日FB係度share健吾既野
佢都係眾人皆醉果類人
係咪真係死先?
快撚d死比其他人出下場好過
ATTENTION WHORE
都係用黎當盾擋姐
呢隻即係極系體四星,純高防盾宜家越黎越雞肋,fes 限有減傷又高攻,其他二獎又高stat 又強力support,呢啲純高防夾係中間,唔係個cat 無角,唔係個價值就好低
有啲人係風向玩膠,但更多on9仔聽佢地受佢地影響又嘈又鬥,以前係英國個陣每兩個星期/月全國都係嘈唔同有關國策、憲制既大事,呢個星期仲倫敦大遊行緊下個星期已經嘈緊其他野,個效果起碼見到係不斷完善社會,但呢班傻鳩年幾兩年每日就嘈埋啲傻閪野,嘈完共產黨係咪係倒台先,一開始有不分化呢啲口號咪代表本身啲人有幾on9容易受影響分化
白兵、鄭立、健吾依D識包裝,加上做到反主流意見咁既形象,真係幾易引到人睇
講真 啲卡真係咁著重能力咩
是但入到去 唔易死就已經嬴得啦
極系卡有boss link已經入得隊
嘈唔係一個問題 你要直接屌mirror error咪直接屌lo
又要拎番tvb呀 達哥 ming仔黎講 根本就係想由最根本去打散黃圈
都仲有班傻人同佢地嘈 真係無視佢地算啦
唔係沖TA,我覺得咩卡都入得隊既
當然有D真係太脆就幾難入
力之吸收隊冇速魔童布有咩可以代替?
不如講你有乜
如果講過悟空傳,WIKI布唔算必需……
始終尾關比人剋屬,超17(速)比佢重要多
我自己過關都無落到,同埋無BOX討論唔到
頭腦戰冇wiki
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞