[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (200) 疊佢老母閪

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

終於搞掂 成日唔反必玩鳩我
隻超4悟零突EZA拍落比達到 打360 萬兩隻LR開左2突以上變曬垃圾
咁結果過唔過到?
過左啦
先制唔係必
係必仲有機率反必
2樣都中就無咩好講

終於過到
你講個個情況我經常遇到
最後放棄雙4xxx隊長,轉雙知47就穩過;
可以留三道具打尾關,食埋必都只係扣幾萬
有n4x 或者gt5 會易組隊好多,因為有體幼飯同知4隻入到隊 兩隻都無條件減傷
西遊飯都唔係無條件
出佢要就排位
佢拍gt5就兩隻體
拍lr 45 ,隻45就未必出到超必
有兩隻45 同朋友gt5
應該唔難夾到個條件既… 有兩隻減傷食先制可以省到道具
利申我試用lr45做隊長 但唔夠大猿腳要用知少年悟0潛,中大絕俾人打返出黎
會少左兩隻輸出 但唔洗驚先制
如果自己有GT5/搭人地GT5
我會放佢第三位 之後GT5+47 知跳舞/知柒就搭45
咁樣就算隻LR飯幾時出都會撞到悟空出到減傷
好多時間第一位好多攻擊,特別尾2關,隨時要調位打亂部署 但隻game唯一挑戰都係呢啲,同個on9 mode
尾2就用GT5去放頭位 最後就柒達/跳舞去頂
如果仲有啲道具就其實都夠做
求大量頂上布歐
想打定多777順便消體
力之吸收要嬴其實唔難
但係要變身布變到WIKI布先最煩
我變飯布都贏
想穩陣啲姐 點知試變做WIKI布都玩左半粒鐘
唔撚玩野了
我冇出力布
我用體肥布仲硬啲,又有得回血
好撚難就
round round係咁回血
七宇宙真係好勁,試下速攻打gt 悟,淨係帶加攻道具,可以一rd 一件,大猿都可以秒,知4悟要開dk mode,尾關就一定至少兩rd,但成日都過唔到,成日普攻打死尾位隻龜仙人天津飯,呢隻完全無機會比人打得到疊到防,仲有力極意又係勁到仆街,除非要打到15~20rd 以上超長關,唔係一定唔會輸比隻知極意
尋晚有場頭4回合係咁出必打落13號,下下15萬咁扣成功變左WIKI布
抽唔到廢角
知極勁過佢
疊滿攻加25% 已經打到千一萬,彩左應該仲恐怖
黎緊dk now 如果都係出gt,咁應該係變身baby,gt boss 加惡逆非道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞