[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (200) 疊佢老母閪

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
極限Zバトル=30石果隻
EZA AREA係極限Zエリア
可能叫補返超4小左20石

不過依家EZA左一星龍,唔通8月無LR變身一星
應該係力超一星龍個關?
我估如果佢要再搞EZA應該係體超一星龍同技超4合體
唔知佢想放埋一齊出定係分開兩關
今次係GT野有機會搞埋呢兩隻都唔奇都係我希望姐
億下載肯定唔係啦,劇場版條伏線都係十二月已經鋪緊,可能下年七周,七周可以食七龍珠字,應該先係gt
睇返隻布馬杜好似個名得杜一個,可能唔當多人卡
https://twitter.com/dokkan_official/status/1394585854924840966

官方:寫左錯,係復刻,sor 鳩,不過無石賠
唔知6月到屁孩復刻未,20年限除左一直扣起左既4X已經出返哂
之後21年除左週年就到屁孩,屁孩0突幾脆下
第1隻彩星
終於上到1億了 好耐冇上過
1%一日唔夠就落返黎,應該要130先得
夠1億其他就隨緣了
我124暫時仲1%緊
GT悟空傳 剩係得頭腦戰過到唉屌佢老母

好滾動呀
呢個表情我諗起悟飯
咩呀咩呀 我係咪miss左啲咩情報
無了
隻驚執柒了
Transforming Garlic Jr., EZA LR SSJ Trunks and a new Bulma are coming in Dokkan Battle!

咁都唔係eza 體lr杜?
Transforming Garlic Jr., EZA LR SSJ Trunks and a new Bulma are coming in Dokkan Battle!

咁都唔係eza 體lr杜?

呢PART已經錯左啦
佢應該只係跟張圖估
變身加里 出dokkan pool
Eza 體lr杜
新戰鬥之路獎品lr莊子

唔是應該咁?
eza隻大杜咪算lo 出咩新杜
咪搞咁多野啦 唔想抽呀
大杜同hehe未改必殺
應該黎緊是但一隻eza
獎品卡黎嘅 嚇到我心肝仔跳呀
以前體杜抽到我仆街呀
以你既實力輕鬆啦
依期強化左幾張龍珠隊既卡,新戰鬥路應該有佢份
追一次lr好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞