[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (200) 疊佢老母閪

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
冇咩玩?齋睇劇情?
睇人玩好過自己玩嘅驚
邊個channel 好睇?
Game play hk?
好耐之前睇
頭2章都ok 去到人造人/斯路 布歐篇cut左好多劇情
dlc又係廢既

Btw 係咪仲未出第3個dlc
想問吓而家係update緊定咩?入唔到game係咁話通訊錯誤
有冇諗過係你網絡問題
屌,wifi 4g 飛行mode 重裝乜都試過 最後原來重新開機搞掂
真 偷工減料
佢足料嘅就真係正
等撚到2046都出唔齊dlc
SHF45好似今日開訂,依隻要9沖
btw,今日4點應該有兩隻猩猩EZA睇吧?
呢個樽頸位卡左就快一星期
啲關節位麻麻,一番賞隻黃金大猿仲靚仔啲
淨係打normal
儲到有bouns卡先打super
我都係咁 不過全部撞柱 第一彈極多
有bonus 都無,難出無既卡唔緊要,最多咪打多幾轉,但問題你降低晒難關出高lv 卡機率,低關反而多左但機會少又係有排打,本來50幾張打到得返20張,我再打咪個位數,cls,勁反智

就算有bonus 落晒normal 打又唔保證多卡同有高lv 卡,就變左浪費,難關個啲更加唔駛打,一係每個鐘淨係打兩關normal,由之前5關變2關又晒你多幾日時間

最後一句,唔撚打,等每日抽卡抽中算,唔中下次重出再算
睇落好多活動 但全部都hea出
舊硬件加新卡 細節野懶得搞
唔知佢搭埋啲劇場版做乜春,連埋3悟打魔人在內所有卡都無bonus 真係on9,斯路篇魔童打1920號呢啲咁基本又係無bonus,呢啲簡單野真係睇到有無用少少心去做

人地肯同你打幾日,唔該比佢過關啦,整埋啲咁唔公平既規則特登無限拖長真係欠屌
解決唔到猩猩隊無人接先制攻擊既缺點
但整體幾勁
冇乜特別
普通加強
宜家啲打孖卡近乎一樣,hea 撚到
疊3round
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞