seed destiny基拉本質係咪低配版00武力介入

174 回覆
7 Like 57 Dislike
大大碌創世紀隊埋黎
冇基魔同粉紅魔女就含左一半啦
好老實講
外傳同福田只係製造bug
外傳同福田根本論點冇邏輯,單純想包裝到比16歲以下睇先咁講
吹到伊撒古係lux 粉
Lux 名正言順奧布資金 仲要吹到佢走私軍火賺錢幫自由維修 根本笑話
第一)

議長劇中已經有充份暗示對meer 有殺機
就算唔係議長直接命令,都會令人覺得係議長一派作為

二)
議長發表係33集meer 死係46集 你所講嘅時衝突根本唔存在
另外, 邊到睇到議長對meer有殺機
刷新緊我對seed d既理解
唔同天人係邊個再嘈就打7邊個, 絕不留手
基拉左膠扮晒野, 打人打頭唔打倉
睇唔透套野就話人扮哂野

詳情可睇我上面埋cm
依個分析幾得意
議長知唔知情都係個問題
成套嘢係無咩人想為人類做一啲貢獻呢一點同00有唔同
00嘅人扮明同你講我係恐怖分子
你打扙我就打鳩你
你想玩武力統治我就打鳩你
目的係要全人類坐埋一枱溝通
係好理想唔介意做醜人嘅正派

Seed就純粹係政權之間嘅鬥爭
正派打鳩人係為自己個派嘅己得利益
只係因為議長嘅計畫咁啱都搞到佢哋而又違反普世價值先為利益打住正義之師旗號討伐佢
比較現實同符合政治利益
連跌落衛星落地球事前都知啦,佢出錢養班人做不法野
呢度既巴打咪當年既小學生
比人負評都係咁講其實Seed係幾好
當時2000年頭網絡冇咁發達好少學生會上網揾番廿幾年前既UC睇,仲要UC系列太多套無資源/論壇根本無從入手
Seed易入口真係幫個系列吸左好多新世代fans至少呢度都有咁多巴絲
套野冇Destiny評價應該會好唔同
睇唔明就話人智力偏低

詳情可睇我上面cm
多謝
你條傻鳩又乜都套到香港
條on9 出名扮野都打篇文回佢
冇seed啲uc撚撚有uc睇
佢地啲標fighter撚都可以收收皮
乜叫「又」
上面打左咁多篇文,得幾篇有用香港做例子,咁都唔得?
r撚哂頭

又,連登網民大多香港人,而呢到係香港,為方便解釋,用香港做實例,有咩問題

唔好自己駛唔到就乜屎垃圾都攞嚟講啦
回唔回覆主要睇下有無討論價值架女一
總好過有人駁唔到,喺到無理取鬧
[quote]ching唔好意思, 我分開左三次reply回應你原po, 所以可能你要再望多望小弟前面兩篇文先

條on9 出名扮野都打篇文回佢
回唔回覆主要睇下有無討論價值架
總好過有人駁唔到,喺到無理取鬧
駁唔到就喺到比負皮,好肉酸啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞