覺唔覺政府高價請個班PR開始埋枱做野

701 回覆
2551 Like 89 Dislike
咁都有五毛入嚟開工
驚冇糧出啊仆街
係啦係啦 全世界都係五毛 得你最撚反共
一起底就知咩事 post都冇出過
啲人最鍾意講呢句
果班pr開打針post就係幫港共推行疫苗碼監控
對方成本低,呢個問題無可避免,遲吓甚至依家可能已經用緊ai五毛自動化,就算去到品蔥咁計分制都係會有五毛,所以唔洗太認真睇comment,最重要係呢個platform維持到快而準嘅消息
咁其實真係睇你對佢哋有幾上心
你當咗佢哋係屋企人咁你實放唔低㗎
但仲有啲人係無咁上心
前幾日咪有講高登死亡其中一個理由就係由鳩五毛搞到個場baby condom、香土咁樣

其實連登都係一樣步緊後塵
「無為而治」、「每個人都有言論自由」唔係咁用㗎
咁搞法同國際對住支那講規矩、對無賴講禮貌一樣,只會玩死自己搞臭個場
細心d留意開po既user
呢樣真
其實班智障請幾多PR都無用啦
之前去美國遊說夠請左好多PR最後人地議員無人理佢
就係因為pr成功洗哂佢地腦所以咪對抗爭無咁上心囉
你咪五毛狗囉
扮乜撚野
全部調轉睇就岩

攬炒巴宣布繼續推動攬炒後就多左五毛狙擊佢

移民潮比想像中多同急時就一堆人借移民放負 一係就話放棄手足 一係就話唔洗錢就可以移

垃圾臭港 注定被支那攬炒 前有政治 後有武漢 玩撚完架啦 講咩都無用

走得盡量走 臭港唔衰到貼地係唔會有轉機 拖泥帶水 猶豫不決 只會繼續被支那壓榨吸血 送子彈比對家殺自己人
多過5000,10000人blk,係個名隔離加個B 字
連狗 = 林祖舜 II
留意到,不過太柒,冇用
由佢地讚鄧炳強個刻
我真係以為自己睇緊babycondom
都唔知佢哋對連登咁撚認真做乜真係以為自己嘅言論可以主宰運動咩戇尻尻
連仔賣哂堆ac俾港共pr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞