覺唔覺政府高價請個班PR開始埋枱做野

701 回覆
2551 Like 89 Dislike
根本連登非時事台post都已經變成pr聚腳地
班狗智力低咪以為咁做係有效
你班藍屍唔滿意既咪quit囉
你唔啱聽咪block lo
"真要制霸全平台!《原神》或將登陸Xbox發文致玩家"

港共打手走埋去遊戲台吹奏支蟈原神同其他支蟈驚,搞到真心膠遊戲台巴打覺得支蟈原神同其他支蟈驚「都唔差,雖然好憎中共,但都唔好為反中而反中」;港共打手們笑主機巴打(switch、ps4同xbox one)唔敢杯葛同CCTVB+同中蟈有利益關係嘅任天堂、M$同sony

港共打手們分化,主機巴打逃避做港豬當睇唔到任天堂、sony甚至m$都支持支蟈原神上三大主機平台
好post一堆
暫時有87個PR 原來都幾多
咪傻啦點至87個,根本pr佔連登已經9:1
你死先
唔講時事台同波台,只係連想打個機(主機)都會見到支共港共同cctvb打手係咁吹奏中蟈遊戲同支蟈原神,支共港共同甩咗p「會員」喺動漫台吹奏支漫
連登cctoy惡到
唔講以為個forum係你地開
成班cctoy係到圍爐
唔同意觀點就一律藍絲pr
搞掂高登就搞連登,預左
社運只係一門生意
其實個個都想永續社運黎賺錢搵水姐
慎戒輕敵僥倖諗法
無錯,否則步高登後塵比佢地大聲搶左話話權就等變高登,港共就係上迫你入絕路,而佢亦唔會再比第二個連登誕生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞