覺唔覺政府高價請個班PR開始埋枱做野

701 回覆
2551 Like 89 Dislike
由佢地讚鄧炳強個刻
我真係以為自己睇緊babycondom

支共式單向滲透,你去香討同babycondom留言講自由民主+言論自由(講胡錦濤有份下令1988年屠殺圖博[西藏]人民、講溫家寶做show實際溫家寶勁陰濕,串雜種樣衰過晒普京,都照樣俾辟易狗ban永久禁訪)就俾辟易狗+babycondom 五毛版主9秒9禁你訪問,相反香討同babycondom 五毛去你度留言就係言論自由+自由民主唔可以封佢哋
啲假膠柒到你不如block咗佢算喇
班友回post一定用 手足 作句子
覺 仲要搶留言
之後成個post 收皮
係呀,好多新會然,邊有你地咁熟
果啲先會信錯五毛同pr
咁又唔會BLOCK, 唔太在意D ON9留言
有啲留言係特登寫出黎影響你情緒
眼不見為淨 上個討論區啫
分析要用腦㗎 咪迫害...😅
樓主同一眾手Joke扮瞓睇唔到
其實好撚簡單, 以前有巴打提議顯示用戶被block 數量
係admin 乜都唔肯做, P牌跟本冇撚用
上次阿布泰個單PR 黃左BAN 左個幾個AC就算數
個班仆街PR 手上都唔止個幾個AC啦
push
起左底發現block漏左條碌柒 岩岩re完block埋了
d comment有好多都一早block左
有班「忽然以色列會員」同「忽然bnt會員」幫埋蝌興洗底,話打咗bnt嘅香港人都唔應該笑蝌興乜乜柒柒否則就係抹黑(只係冇將抹黑蝌興講到出口)蝌興嘅antivaxxer云云
多咗acct 嚟開工係事實
諷刺蟔警同諷刺狗,就會俾呢啲蟔警「連登會員」分化話你
"你班打機毒撚只係得把口嘅嘴炮革命家(whatsapp表情撚),喺現實世界見到差佬同食環咪又係驚到瀨尿,跪求阿Sir同食環唔好恰你 (whatsapp表情撚)"

大概

「連登仔」係愛嚟打稻草人用
因為蟔警理論上都可以係「連登仔」會員
辟易狗十幾年前已經係咁
想當年香討粗口都唔俾講
而家一有蘋果新聞 反送中就海量粗口同冷血留言
辟易條仆街當睇唔到 目標好明確
香港第一個紅底論壇一定係香討
又黃又藍根本哂氣
其實中立先係最民主
洗鬼PR咩,班波台屎忽鬼唔收錢都一樣搞事
最後嗰句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞