覺唔覺政府高價請個班PR開始埋枱做野

701 回覆
2551 Like 89 Dislike
食壽司打卡呃like攬鈔打國際線
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23459697&extra=&page=15
打完bnt嘅c9(bk個個post包括打針post都有五毛同紅屍版主mon住)大力吹奏蝌興安全可靠,大力吹奏「bnt同蝌興友好關係」
班友吹到打完針唔洗戴口罩
又唔提下打完針都中撚左
"唔打bnt,遲d得番科興同國藥,你到時都要死狗咁打科興或國藥,點解唔而家打左bnt先"
慢慢洗post變成
"bnt、科興同國藥三個係好朋友關係,唔係敵對關係"

唔講bk同香討,兩登啲五毛已經慢慢開始會潛移默化無限loop講 "打左BNT唔一定要反科興,自己後生仔打BNT,家人打科興都一樣可以,只有乜都政治化同反中反上腦嘅人先至認為bnt同科興係對立關係",大吹特吹bnt同蝌興/蟈藥 友誼萬歲
五毛閒閒地都過1000
隨時你俾人禁言先
呢個Post頭幾個AC都block晒
大家贊唔贊成整雙向封鎖?
原來你啲親戚睇唔到野 聽唔到聲架辛苦你囉
呢條橋唔work呀
智撚障
連登接受到親中言論就唔係連登啦
死黑警
上面有巴打話 係個名隔離有被block人數
咁大家見到咁多人block佢 都唔會跟車太貼
樓豬心水清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞