覺唔覺政府高價請個班PR開始埋枱做野

701 回覆
2551 Like 89 Dislike
的確係
仲日日吹唔同既風
例如上星期外傭打針 就吹風馬尼拉事件 同埋話菲傭垃圾 等等 同一時間出幾個呢d post
支共跟住搞兩登,啲人唔應該成日笑高登點點點(連登已經步高登後塵)

10幾年前(傳說中成日吹奏嘅曾蔭權年代)辟易狗同支那01偽中立嘅LEXA已經叫五毛版主ban晒泛民+歸英派,香討五毛會員侮辱泛民同歸英派就話 "言論自由",泛民同歸英派反擊香討五毛就俾辟易淫屍作隊咁無理ban(香討投訴版自己人查自己人,係辟易狗用嚟玩泛民同歸英派嘅表演舞台)
可能連仔有做嘢嘅
不過啲五毛打手實在太多
d罵戰都係d pr扮出嚟
總之就令你心灰意冷
而家啲波台五毛唔會扮假膠架啦
人數多直接洗板同圍鳩人
一啲可疑「會員」(四字頭user)吹2010年菲律賓人質單嘢,係想挑撥離間兩登去反菲(同中共控制之日嘅反日同反韓一樣)
真波台user知道自己啲on9假膠嘢比人用嚟做盾去做中共打手咪改下啲閪格囉

重點啲假膠根本唔好笑,成班仲以為自己好風趣
又成為咗玩膠冷嘲熱諷得罪人多先比人叫波台狗,未有PR前已經叫咗幾年啦 新嚟?
波台五毛同777一樣,覺得唔駛扮都可以屈香港人同香港藍屍一樣都係「antivaxxer」
波台只係得椰子正常
pr狗真係好低賤

咩topic都拉去cctoy
但完全唔知所謂cctoy係咩人
明明人人都入得時事台
夠人人都入得體育台
開口埋口叫人波台狗班人呢
真波台user知道自己啲on9假膠嘢比人用嚟做盾去做中共打手咪改下啲閪格囉

重點啲假膠根本唔好笑,成班仲以為自己好風趣
又成為咗玩膠冷嘲熱諷得罪人多先比人叫波台狗,未有PR前已經叫咗幾年啦 新嚟?
波台只係得椰子同兩邊走嘅老納(真玩膠)正常
政府嘢永遠都係咁垃圾
你唔係覺得班廢物會做到嘢呀嘩
好多人都唔明白 點解港共仲唔block 左連登
但諗深一層 連登係一把雙刃刀黎
一方面我地會好似討論到一d 對策出黎 對抗極權
但另一方面港共就可以透過連登去玩分化 吹風 同埋知道我地既行動對策從而去可以係我地行動之前就諗好反制措施 仲有有d 咩錯失就會有人討論 而港共就係呢d 討論之中搵到1 d 補救方案 情況就好似考試唔駛溫書 抄人d 討論內容就得
支共同港共block台灣學術網、台灣政治歷史文化網同民進黨官網(民進黨官網之後扮解block),唯獨唔block連登同高登
PR五毛死全家
好多係第啲論壇過嚟搵食,因為其他論壇已經冇乜黃絲剩,所以冇工開
佢地一定要做到精神分裂,做兩邊立場似是而非咁
最慘係最多只能block2000人
大家明就可以啦
比錢買app可加到4000
好撚好笑呀
屌你老母
希望網上互拗個班全部都係pr啦
無錯,連登所有罵戰全部都係pr扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞