覺唔覺政府高價請個班PR開始埋枱做野

701 回覆
2551 Like 89 Dislike
你一個acc幾個人用?
退game 唔想再玩
https://lih.kg/1727332

612基金潛左咁耐水
https://lih.kg/1637837

屌你老母612死撚左係邊
https://lih.kg/1644838

個人建議
得閒去搵心理輔導傾訴下,上少D網
無可能要全個論壇一致嘅
有人係鍾意玩膠 有人認真 或者太認真都有
自己識吸收同分析就ok啦
block咗嘅互相附和
一開嚟睇返啲內容就知冇bloxk錯
一句,邊個夠膽話黃店唔好食,唔損錢俾612,質疑姜B拍金拱門廣告
就係五毛,blocked
問題係而家有心抹黑示威者既人太多!
九唔搭八
我講無理你,唔係無人理
算啦完,就當我5毛囉
我地講緊d人冷嘲熱諷 手足前手足後
你地就硬係要講到我地咁極端
你就算唔係PR 唔係五毛 你都好人有限
只準自己人抹黑政府
唔準其他人話手足
最好你唔係五毛啦

你唔係五毛就應該真係弱智
語無論次咁款

自己想串鳩人block 人
被人笑完又話唔care block 唔block
咁你究竟覆乜春呀
做乜鳩呀p牌仔,今日比大sir屌完?
其實唔理真五毛定假膠 不嬲都係鬥人多
不嬲係睇正常post洗走佢地 定佢地洗走d正常post

只係依家已經越黎越少正常user肯留言
因為好多人都覺得以依家個環境
無論網上同佢地鬧贏定鬧輸 都改變唔到啲乜
咁咪費事出聲 無謂浪費精力

雖然真係好多冷嘲熱諷
但好多人就算唔出聲 本身都冇諗要改變自己睇法
我相信如果有機會 啲人始終一直都仲係度
暫時依啲時代 每個人守護到自己 已經等如幫手保護左一啲野
屌你五毛
有咩極端,呢d好基本
哈 我真係屌你都嫌哂精 你繼續幫翠翠奶賓周啦

完全封鎖-我屌你都嫌哂精
唔同意見就一律當唔正常post
push
收皮啦屌你老母
你呢種對答同運動初期我係Facebook屌鳩d藍絲既答法一樣
講唔過人就講埋d九唔搭柒既野
真係可悲
講緊真係pr嗰啲post 唔係講你 唔洗對號入座
真 好多都block咗
屌你分化L
邊個夠膽話黃店唔好食
唔損錢俾612
質疑姜B拍金拱門廣告
咁你答我呢三個例子
手足可唔可以咁做
完全封鎖左佢 唔知覆你個個係邊個
但多數都係五毛到出哂面
唔洗同呢d人解釋咁多
關咩事?如果比大sir屌完梗係屌返佢
你覺唔覺得好多人之前聽廢老話抗爭收錢示威 無證據無中生有好仆街 好無腦
但個班人又無證據咁屌9 個d批評抗者既人係五毛 pr
其實雙方都單純鐘意無證據咁屈對方鐘意自己想聽既聲音
我都覺唔啱聽最好block哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞