做過3年惠康 你問我答

775 回覆
2 Like 4 Dislike
之前暑假喺北角做咗四個月pt
上下貨拉下架 收銀唔夠人就去幫下手咁
啲人又冇乜野個個都好錫我
收場班中坑仲帶我北上遊玩
總括嚟講幾愉快
貨場班中坑仲帶我北上遊玩
總括嚟講幾愉快

羅玉方果間

禾輋

你怎麼知道

我話我識佢你信唔信

巴打你搵間simple store黎開名咪即係玩命

原來同大家距離都幾近

舊時sm專係星期四玩野
然後糧單一出就問點解可以咁多OT

我個ASM星期四就埋完數等印1點牌仔架啦
仲要個佢翻夜係會冇大家姐
仲成日最早換衫
有佢係度我就知仆硬街做撚死
仲成日同我地講 阻佢收工猶如殺人父母

咁咪師兄自己個上pop,大位棟位生果n架

三個做全場囉屌
仲要成日講錯橫條
要上罐頭魚點知叫我上午餐肉橫條
講咗三次去到成點先發覺錯再屌我
正仆街

男人老狗都做到咁

舊時sm專係星期四玩野
然後糧單一出就問點解可以咁多OT

我個ASM星期四就埋完數等印1點牌仔架啦
仲要個佢翻夜係會冇大家姐
仲成日最早換衫
有佢係度我就知仆硬街做撚死
仲成日同我地講 阻佢收工猶如殺人父母

三個做全場囉屌
仲要成日講錯橫條
正仆街

我以前個個asm仲高招
星期四晚走去執架頂拉架
大位,n架,執場,生果價錢,pop乜都係我
星期四晚前我放假 佢收pop
上漏特惠牌長優惠仲要屌我
留名睇野先

三個做全場囉屌
仲要成日講錯橫條
正仆街

男人老狗都做到咁

我係咪講漏咗
我個ASM係姑娘

禾輋

你怎麼知道

我話我識佢你信唔信

比人事部周到
即刻炒9你

你怎麼知道

我話我識佢你信唔信

比人事部周到
即刻炒9你

禾輋嗰示範舖 新鮮食品同應節食品位
我姑娘話屌離撚嘥地
真心
砌位嗰班人係神人

三個做全場囉屌
仲要成日講錯橫條
正仆街

男人老狗都做到咁

我係咪講漏咗
我個ASM係姑娘

姑娘做嘢真係特別閪
我嗰個成人叫人唔好計較做多啲嘢
自己就係最後然計較嗰個
人地幫佢就應份, 佢就奉旨唔洗幫人
都算,仲叫自己啲馬淨係做自己part
人地第二parts 做到仆街唔夠人
佢啲人就喺度打機,仲成日話唔夠人

你個姑娘咁撚似我個個
仲有成日話以前自己點辛苦點捱囉

你怎麼知道

我話我識佢你信唔信

比人事部周到
即刻炒9你

禾輋嗰示範舖 新鮮食品同應節食品位
我姑娘話屌離撚嘥地
真心
砌位嗰班人係神人

等我聽晚去望下先
收場班中坑仲帶我北上遊玩
總括嚟講幾愉快

好既唔學,衰既學曬

男人老狗都做到咁

我係咪講漏咗
我個ASM係姑娘

姑娘做嘢真係特別閪
自己就係最後然計較嗰個

我嗰個係貨倉度打candy crush架屌
星期四係經理房入面打
然後施施然1點2蒲頭分牌仔再入去打
唔打機就facetime 屌佢老母
Btw其實有冇興趣整翻個post去專做吹水區 我地擺明hack咗人地個post

姑娘做嘢真係特別閪
自己就係最後然計較嗰個

星期四係經理房入面打

篤鳩佢啦

佢天不怕地不怕

星期四係經理房入面打

篤鳩佢啦

佢天不怕地不怕

咁人地經理又真係再權唔做既 難聽d講

篤鳩佢啦

佢天不怕地不怕

咁人地經理又真係有權唔做既 難聽d講

姑娘做嘢真係特別閪
自己就係最後然計較嗰個

星期四係經理房入面打

篤鳩佢啦

我個間調左個姑娘黎

佢天不怕地不怕

咁人地經理又真係有權唔做既 難聽d講

痴9線
有咩理由乜都唔做
主任仔有幾錢?
有冇人諗住定期開惠康討論區?
交流下心得
交流下心得

討論區定苦水區呀
交流下心得

討論區定苦水區呀

呢間公司那有甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞