做過3年惠康 你問我答

775 回覆
2 Like 4 Dislike
做左一個月收銀走左
無一日啱數
如果做PART TIME 剩係番星期六日會唔會請

未必
做左一個月收銀走左
無一日啱數

屌你發雞盲?

比人炒定自己走

佢老味住樓上仲要叫送貨

新年送貨準備畀人狂屌屎忽
越做越衰

好似年二十幾就cut送貨
之前pack到冇曬箱

屌佢老母外判畀阿叉做真係on99
試過有單小跨區送咗12日畀人屌到標屎
另外有單喺舖頭隔一條街送五日仲要送鳩錯埋
問佢幾時送幾時嚟次次都話一陣結果次次等幾日
好心就咪搵呢啲19公司做

佢出手又低司機好似一單先30蚊

宜家要衰到咁?
冇人落搭係咁㗎啦
惠康有冇office工?邊度搵到?
讀書果陣做過2年SUMMER

溝到2條女

係,冇錯
加上人事好復雜,你身邊個ptsa可以係人又可以係鬼

人工低到 識個ASM做左十七年人工得14000一個GC 5年得12000

呢個應該呃9你
一入職既asm都15750

不過唔會加人工呢件事真係好戇尻

百佳都年年加300喎
做緊誠哥個邊既iso
除左星期五之外基本上好得閑長期打機
利申:而家返緊工

呢個應該呃9你
一入職既asm都15750

不過唔會加人工呢件事真係好戇尻

百佳都年年加300喎

而家都係每年加 我仲唔止300喎

百佳都年年加300喎

而家都係每年加 我仲唔止300喎

上年加3%
冇得加應該係俾個大佬appraisal 寫衰

我加3.98😏
做緊 做得ok 上下級都睇得起我 翻完正職再翻惠康 搬米當健身 唯一唔爽嘅就係d唔做嘢燉波鐘嘅老屎忽
如果見到D唔要過期野食可唔可以拎番屋企?

唔得曾經有人俾便衣保安捉過

某間店有五六個放工一共摞咗3000幾蚊嘢 四架惠康購物車先裝得曬 出門比保安捉到正 其中個經理退休份錢凍過水
做緊誠哥個邊既iso
除左星期五之外基本上好得閑長期打機
利申:而家返緊工

咩係iso

Inventory store officer(好似係)
即係寫字樓
讀書果陣做過2年SUMMER

溝到2條女

元朗天水圍d鋪既女係ok

講緊幾年前
做緊 做得ok 上下級都睇得起我 翻完正職再翻惠康 搬米當健身 唯一唔爽嘅就係d唔做嘢燉波鐘嘅老屎忽

老屎忽係好仆街又要扮對佢冇野

舊鋪個老屎忽係SM d人
成日行開去,講是講非
多貨條街又失左蹤,小貨好散個d先出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞