【摩連奴!好!】羅馬球迷討論區 - (52)

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
認真雖然我唔憎lml
但係真係唔好啦 羅馬要集中資金買大粒野
點解Disco會走?留佢岩Daddy落後時奇兵之用
上面話年薪先得7m?比以前平成倍
Daddy中鋒要識做波,縮後踢擺正前,hold波 等反擊
呢樣真,由Porto跟到去曼聯後

去左教邊隊
其實可以買狼隊果個魯占,皇馬 機司,借皇馬Isco
仲以為摩佬唔會再返意大利,之前佢一直想留係倫敦,就係想陪多D老婆仔女
去佐卡塔爾做主教練一年,唔知咩個人原因無做,近期傳近可能接手狼隊
睇個勢似係拖連奴個比洛堤
摩佬熱刺原班人馬帶去羅馬
好似話轉會買人都係通過賣人搵錢
同埋摩佬轉會話語權應該都高
最緊要帶到Luis Campos去羅馬
帶到你地就發達喇
羅馬搵摩佬既原因係咩 摩佬唔識睇餸食飯嫁wo
原因係羅馬個新CEO係佢老友黎
依家聲稱呢個project 係會有耐性地進行
唔同過往摩佬教既球會
話要打造一隊全新羅馬
無錢 應該打飛機就得(由皇馬開始睇)
好似話要求摩佬圍住原有堆核心
圍住黎踢

個人認為今季最小要三個人
後防 龍門 正前
Mk 走就仲大鑊
奮進巴
熱刺可以照睇既
羅馬呢邊啲巴打都幾好
Mk 反摩的?
我唔記得左

今時唔同往日啦 mk 走都好似自由身
睇佢點諗喇
其實米希達恩上月接受意大利媒體《Forza Roma》訪問時,就提及過和摩連奴的關係,當時米希達恩被問及摩連奴是否很難相處,他就回答:「是的,摩連奴是天生的贏家,所以希望你能夠遵從他的說話去贏得勝利。這對任何人來說都是很難應對的事情,雖然我們充滿分歧和衝突,但並沒有對成績造成影響,我們還是捧起了3個獎盃。」~now

睇落同c朗差唔多,無乜個人問題都係比賽原因,唔似pogba kdb個d怨婦
咦 睇落情況未去到反喎
不過MK都32 而且我覺得幾需要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞