【摩連奴!好!】羅馬球迷討論區 - (52)

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
希望唔好太差啦
去皇馬平執盧卡祖域
唔好啦 呢件摩佬應該唔識用
PSG are unlikely to take up the €8m option to buy for Alessandro Florenzi this summer. Instead, they will target Serge Aurier and think they can sign him from Tottenham for around €10m.

(Source: RMC Sport)

三太子回家
呢件三太子好重要?
傳緊托迪 or 迪羅斯返羅馬做助教
返嚟打咩位,雖然佢都百搭
右閘?
佢左右閘,加全條中場都可以

但最需要係中堅位
佢出名防守好?
夠勤力
我摩最like
穩了
米蘭撚路過當年法老係熱拿亞係打攻中出身
跟住到米蘭仲係屌帥尾段 都試過幾場4312 嘅ss 同攻中先
跟住屌帥改陣433 轉長打左翼鋒
之後正前基本冇打 當時正前係柏仙尼>巴神>再到恩沙基時代Menez 打正前
感謝巴打補充資料
難聽過粗口
其實Dier 都係
雖然好多人都話羅馬仲差
不過等摩佬教下先啦 到真係某部分位唔得
應該可以買過既
我依家有小小驚真係買Dier去羅馬
我建綑綁式咁賣
買寶寶送Dier 咁會合理啲 單純買Dier 不了
竟然討論到19版daddy魅力沒法擋
講真摩佬邊會想同利維傾生意
難到傻

羅馬當地仲癲過我地 壁畫都出埋
冇波踢都推到19版
今次羅馬請摩佬真係請得啱
呢幾年就算無冠都呃到人氣同有少少名氣嘅球員嚟羅馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞