【摩連奴!好!】羅馬球迷討論區 - (52)

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
羅馬有冇錢比摩佬買人?
簽得摩應該首次肯科水
應該傾好晒科幾多水先肯來啦

收到風摩佬幾$年薪未,真係好想知
認真 有冇羅馬常規11人 介紹下,下季開始要睇羅馬
我上次睇已經係係迪羅斯走之前
Cls,daddy竟然試呢隊垃圾
到時躝肯定仲柒過熱狗呢下
晴晴 晴晴

晴晴 晴晴 晴晴 晴晴

晴晴 晴晴 晴晴 晴晴

晴晴
已經準備好捉鬼啦
我真係恭喜你地
#thfc have agreed to subsidise José Mourinho's salary in his first season with AS Roma. His new contract is worth €7M annually, but Spurs will financially contribute initially to match his previous €16M salary. [Sky Sport Italia]
隊波同個教頭都係日落 啱哂chanel
主要摩佬上馬應該陣容會有好大改變
迪斯高會走
MK都好多場好波 但未知關係點
前面柏度艾沙拉維 兩個都冇咩狀態
史賓拿蘇亞主要靠佢左路突破
柏歷堅尼維列度算係好穩定
辛尼奧洛下季出得但吾知會吾會走
迪呀華拉成日派膠,爭頂都輸好多
後防除左卡斯迪普,仲有佩雷斯叫好少少 其他全部派膠 包括龍
迪斯高係咪confirm 會走?
YES
值得一提羅馬內部冇咩中位歲數既球員 一係就好新 一係就好有經驗
買人一定要搵返D當打既
calafiori 今年先初出 已經好有膽識 歐霸盃新仔夠膽1過2扭阿積士後防突破
不過傷左 另外韋拿感覺麻麻地
伊賓尼斯經驗吾夠但係有潛質
後防冇提果d主要係文仙尼 山頓 基斯坦(c4快d死吾該 場場失佢 人又慢)
fazio(應該會留低 得頂波叫勁 都係慢)
想知多d
原來羅馬個新ceo 之前係賓菲加做
同摩佬應該幾老友
新班主應該打算課金?
如果唔課真係唔知佢個衰佬點教
Fazio 幾岩摩佬應該
另外回收件古華特應該唔等得
都似預睇幾年....
但佢未試過教得長
下年打贏干地
見咁多人問我講下

前場
迪斯高走(留低都冇用,已經hea踢狀態)
暫時常用:
艾沙拉維 馬約拿 柏度

中場
如果辛尼奧洛準時傷完復出會幫助好大,仲有個回哂塘既柏斯杜尼
暫時常用:
史賓亞蘇拿 維列度 柏歷堅尼 MK Calafiori(今年新出)
迪亞華拉

後防
卡斯杜普 伊賓尼斯 基斯迪坦(簡稱垃圾,吾知點解成日打中堅)
胡安捷西斯 史摩寧 Peres 文仙尼
雪到硬既山頓
傷左既金寶拉

龍門 拋 盧比斯 垃圾
米蘭迪 只係叫好過拋好dd 但之前又雪到派膠
所以fazio會留低 無記得摩佬係吾中意中堅壓前
所以速度可以吾太需要 而羅馬亦都吾會係大軍壓境果種球隊
留返黎頂高波都可以做後備
睇你啲介紹都覺得好高難度
唔知Sacramento 會唔會跟住摩佬過羅馬
所以好好奇摩佬挑戰自己 亦係估吾到佢會黎羅馬
好睇新老闆比幾多錢出黎
不過摩佬黎講唔買人點教
迪斯高走埋仲難搞 佢套波好食前鋒
好就好在個ceo 同佢friend底
唔知會唔會請Luis Campos做DOF呢
最後都係個句 請摩佬唔課金真係自己玩自己
希望佢今次啲助教團會好少少...
Faria 走左真係差左好多
迪斯高走都係好事 佢心態愈黎愈差
上年真係好多救命位
當換個前風囉 反正佢都吾打得耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞