【摩連奴!好!】羅馬球迷討論區 - (52)

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
執下啦執下啦
比啲時間搞搞佢唯有
大爆發係指會勁左?
如果son kane出走大爆炸就有份
睇個勢傾兒唔會走既
希望熱搵到理想既教練啦
不過利維咁既管理真係好惡搞
都好幾個出名既都拒絕左
Doherty 係文迪斯比摩佬既
主要唔岩打4後同埋中完COVID 未打得返狀態
平就好平 13m good deal黎既
只係寶寶太好本身又迷摩 咪買到勁平囉
Rodon 就真係唔知利維想點
有印象都記得人地史堅尼亞都講哂黎熱刺無問題
利維差個10鬆m 唔到價
無他既 佢個人係咁你吹佢唔脹

唔知摩佬去到羅馬引唔引到人呢
引到既話買人又再平左
點搞呀 我準備比人改造防中
要助守
唔緊要,羅馬都十幾年無冠
大家依家咁西都接受到 似乎對羅馬係真愛
等睇我摩同文迪斯吹大雞 搵到邊個契仔黎幫拖
當你孫興文咁用
當我兒咁用
Zanaldo?
https://youtu.be/LDUOrHguN8s

小弟整左條片講述羅馬王子---托迪的傳奇故事
鐘意嘅話請多多支持
係熱血防守緊密 紀律
尋日件19歲Darboe 可能有啲潛質
今次呢個project 係有耐性
係想為羅馬建立一啲野
班底上拉到campos 黎就玩到啲長線投資
佢買球員眼光唔洗多講
里爾好多人都係佢經手
上季賣比拿玻里件Osimhen 成70m

反而想摩佬襯呢段時間諗諗進攻呢方面
係時候要搞搞佢 同羅馬一齊進步 都係一件好事
買件連拿度山齊士比Scramento 教啦希望
夠膽答你除非你真阿叔級別
否則都一定係真愛 羅馬無資格做glory hunter 連次近d既都無
短期無咩期望 上返前四再講啦
有潛質既個助教
唔知森美爾同de rossi 一齊做助教會點
森美爾好似會黎
唔好咁灰啦
你地有新班主 新人事 新作風
唔好有期望 即管睇下有咩花樣
依家出面好多人睇死我摩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞