【摩連奴!好!】羅馬球迷討論區 - (52)

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
其實點解咁憎佢
當年牙擦得罪左唔小人
依家一有位咪入佢

所以你有冇發現摩佬贏波通常無咩人講
一輸 或 和 就會係咁上報
相對教波其實大壓力左好多
一陣又話同邊個邊個不和
無都比佢講到有

不過報紙佬搵食咪靠呢啲
當年車1英媒一開波就用大英心態睇佢係一個小國黎既教練,話佢係翻譯仔(其實根本唔係),又話佢無踢過一線波單單打打,初黎英國既摩佬唔識英式幽默,唔識自嘲謙虛,直腸直肚講事實話自己係歐洲冠軍,係special one,英媒等睇笑話,結果係點大家都知,第一季橫掃英超,搞到班傳媒無曬面

之後就基本完全無視摩佬對英國足球貢獻,只要搵到位就入佢,
而且佢算係學院派教練,同到依家仍然係明叔派為主既教練界點都對佢有鄙視鏈

近期讚過佢安76,kane,maguire,波歷克,史奈達,伊巴等等係英媒版面基本見唔到,個啲咩巴利經理人,拉屎福特,蘇屎克查,迪甘屎等抽摩佬水就會係版面出現
巴打講得好好
摩佬野要講有排講
啲英媒成日放大摩佬嚟make noise,摩佬又唔會淨係講啲官腔說話,所以成隊波壓力都會大好多,希望佢喺羅馬會冇咁大壓力
意媒對佢冇乜野
西媒個陣係皇馬其實算唔算唔好呢
佢教皇馬嗰陣都超多新聞(e.g. 捉鬼),嗰期又同哥迪奧拿隊巴塞鬥得咁激,不過皇馬本身都係焦點球隊,可能個分別唔覺咁大。喺羅馬應該會好啲嘅
我見Xhaka吹到好行話買,唔知啱唔啱洗
同意會好啲
岩洗 絕對係摩佬類球員
能力上 同精神層面上都似
又爛爛地打咁
純係經常眼神防守都知會比老豆屌到反皮啦

你意思xhaka 經常眼神防守?
起碼唔係老豆喜歡用果隻防中 純派牌低回防意識
究竟三王子係Aquilani定Florenzi
其實睇下有無做過隊長啦我自己計Aquilani
應該係Florenzi?
可能想好似Matic咁deep lying,但Xhaka防守企位冇咁好,同埋有時會唔追波
破產版xavi alonso....
回家未
前者回家做教練
Belotti 啲風今日黎料
有對抗有射術
巴黎吾想要F24就放人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞