Sony真無線豆豆 WF-1000XM系列 (7)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
分別就係佢唔易爛,佢話起碼夠你用一年或者用到你換earphone

呢個係唔係都可以駁兩部device?
放咗去
唔得
慳番唔駛換
有iphone ipad, 2device既話用wh重好
應該都係瞓唔到
linux 試過
其實multi devices有咩用
可摸耳描述吓個使用情境
sony啲更新真係唔駛急住升
2部都同時連緊
我係IPHONE聽緊歌,當去到CAFE坐低拎IPAD睇片
就咁停左IPHONE既歌,直接係IPAD播片,部WH已經直接出聲,唔係開藍芽開SETTING重新連
耳機用緊BOSE同B&O,都係唔支援2device
屌重諗住wf支援既話就放晒2個換wf架麻
齋聽你咁講似係apple啲product先玩到?
淨係ldac codec都未必實現到呢樣嘢
wh咪玩到,不過只限aac先用到2device
係apple機到連極方便冇問題反正都用唔到ldac
藍芽聯盟黎緊搞緊個新既le audio有套新既lc3定乜柒
wwdc又冇新制式,wf xm4又冇2 device,疊埋心水等多一年半年新codec既藍芽耳機
話唔定到時有le audio codec既anc b&o e8 4.0
原來係咁
iOS係方便到有時我屋企用iPad同埋AirPods同人skype, 佢會自動將我個audio跳左去部iPhone度(唔想佢咁做,好食我iPhone電)
我唔知airpod係點啊
wh就係如果我係iphone播緊歌,我唔停左佢既話
係連緊既ipad播埋歌,部ipad係唔會搶signal黎播

今次日版水貨訂價同香港行貨差唔多
平時連iphone聽,落街跑步唔帶電話,直接link落apple watch聽歌,要disconnect左電話再connect手錶,multi devices就唔使呢個步驟
中間嗰款,嗰陣買咗1個月都冇飲酒跌撚咗新款細舊好袋啲幾吸引
呢對野咁似我以前買sony有線貴價耳機個隻?
我都係 ipad 同iphone 兩邊轉

airpod pro 個隔音同講電話都好廢(搭車時)
同埋airpod 而家耐唔時自己斷一秒

但WH 向街用真係幾熱下
仲諗住呢對有考慮下tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞