Sony真無線豆豆 WF-1000XM系列 (7)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
二千頭啦
聽完你會唔會開心啲
其實就算4出左,3代1100競爭力都仲有好大
android本身已經support無損唔使講

連ios都準備support無損嘅時候

其實xm3個受眾一定少咗
快啲出啦,上次 XM3 2019 年 7 月 5 號日本發布,11 號香港就賣街
等埋1 III
唔使等啦,一定唔會咁大手筆買機送
唔使送
加錢優惠就夠
最後咪又係sd卡
部機咁貴
等緊XM4既時候走左去試下隻Gemini,ANC同音質真係好驚喜,強烈建議大家都去試下

木耳不專業個人感受
ANC: Gemini: 8/10, XM3: 6/10, AirPod Pro: 6.5/10
Sound: Gemini: 9/10, XM3: 7.5/10, AirPod Pro: 7/10
舒適度: Gemini: 8/10, XM3: 7/10, AirPod Pro: 9/10

利申有WF,WH,PS4同A73
airpod pro仲有anc?
咪同XM3差唔多,不用分那麼細
差好遠
個人感受,同埋目的係叫大家去試下Gemini

我自己就用開xm3,airpod pro唔鍾意d聲俾左老婆用
上星期係Gemini專門店試,三隻輪住黎試
玩左大半個鐘,d staff好nice
xm4快啲出啦
咁都有打手
係ok 嘅
但黎緊xm4 一出你可能又會身痕想入
噢,原來咁又係打手
我XM3一出就買,WF呢個post我都出現左好耐

見有多個選擇咪同大家分享下,既然大家唔鍾意就當我冇講過
Xm3一邊差唔到電
打去換一隻新俾我要比千三
直接等xm4 冇咁嬲

起碼升級唔少
出咗 XM4 個 spec 冇撚理由仲買 XM3, 半價都係咁話
不過DG 對耳筒我見好多巴打都有問題
同埋佢始終係第一代, 我自己就唔駁住, 等下一代先考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞