Sony真無線豆豆 WF-1000XM系列 (7)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
真?咁點撚用呀屌
你買咗幾耐吓?我用咗一年半就要換電,只不過係換咗右耳
一程車岩岩好冇電咁
差唔多時間
reset咗先
換電有冇教學
一出即買,基本上係街就會聽,而家重用到around 2hrs

除左off q哂d adaptive sound control ,hsee
每次update完都我會reset+unpair
https://helpguide.sony.net/mdr/wf1000xm3/v1/zh-tw/contents/TP0002393675.html

如果都唔得一係自己換電,一係捱到xm4
想問連唔到單邊
一定要戴曬兩邊係唔係即係壞
依家reset 返去v3.1.2 睇下點先
咁有趣
如果原先第一次已配對好裝置,係可以左右單邊連接,但對第一次新裝置作配對時,就必須同時戴晒佢
上年就係更新完後,就要被迫換電池,初時以為可以頂到出新機🙄
https://is.gd/AA4cfl 粒電聽聞可以淘寶買 你自己試吓揾吓
其實反而擔心佢電池容量會否因體積而縮減咗🤔不過點都好,點都會繼續支持下😎
其實你係兩邊同時無電?還係其中一邊無電?因為以我所知,大多數情況反映右邊耳機走電特別快,三十分鐘已經叫無電🥺
我懷疑自己拆開咗換電之後個環境控制變得唔準 搭緊黨鐵嗰陣時佢都話我靜止中,搞到聽到晒附近嘅聲 之前好少搭黨鐵唔知係咪正常

幾鍾意呢隻色
xm4 如果跑步都用得就正啦
佢呢隻結構應該好過xm3
但唔覺得有防水
嗰個功能應該只係讀手機啲感應器數據變化去判斷
跑步一定要有勾同防水,SP系列先啱跑步。同埋如果係防水機音質一定做唔到咁靚
跑步一定要有勾同防水,SP系列先啱跑步。同埋如果係防水機音質一定做唔到咁靚
唔錯
ldac 正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞