女同事向我投訴個客好猥褻

315 回覆
2509 Like 36 Dislike
香港人能夠為公義出聲就唔應該退縮
你唔出聲我係阿叔咁易抽水都食過番尋味啦
你都要做
到時內部hr查起上黎 你冇講 又話你係幫兇
你要知道大公司係有機制
加油呀樓主俾啲勇氣你
擺明就搵你做dirty work
到時搞到鑊泡咁 就卸比你
都係睇中你有過bypass上司搵老細依點先專登同你講姐
You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain

屌鳩個客,公司咁都要炒你都無計
你同條女夾好先
叫佢去報警
同時你report比上司知
如果佢唔跟, 過兩日就交個報案number 上去逼佢做野
記得cc埋比佢上司
"因為事態嚴重所以cc埋比佢地知會下"咁樣囉
唔報狗可以點
嗰個係你嘅客
公司唔同佢做生意個客無損失
隻咸豬手咪搵下一間公司繼續非禮人
有冇女同事圖
所以個女同事自己都有問題啦
又唔想報狗,又唔甘心件事小事化無
佢想公司點幫佢討回公道呀
傻仔你衝出去死
死左冇人多謝
細嘅仲要坐埋你個位
個女同事賤到
而家明拎你著數 小心你最後人又幫唔到 工又冇 最後仲要俾人笑係傻仔
我插下你菊花又有咩問題
你有無諗過揾個完全局外者去幫手
即係下次再去present就叫個人係附近等佢地完左一齊入lift 佢再非禮人就由個局外人去出面指證
如果你又想幫人又唔想上身 唯有洗少少錢
下 呢個情況我覺得縮都係人之常情 女同事俾人搞啫 又唔係自己條女 我同佢非親非故 點解要為佢搞到冇咗份工
呢個方法幾好,同上司夾口供話女同事已經辭咗職,不過聽樓主咁講上司都係縮骨到仆街嗰類㗎喇
搵個大膽的女
你呢句搵替死鬼有乜分別
同埋你唔做 女同事其實可以投訴返你點解冇action
你啲仆街上司到時就會卸返落你度 話你冇report
為人為己都係report上去
係洗都唔係樓主洗錢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞