女同事向我投訴個客好猥褻

315 回覆
2509 Like 36 Dislike
真係睇到眼都突埋 性騷擾到咁明顯犯法 仲公咩司啊
唔受理先再算
平機會
有料
報上去都唔撚敢又唔係叫你幫女同事爭取d咩
只係一個匯報嘅動作已經驚到諗定會唔會quit
成間公司d男人都好撚廢
btw唔報警上面都唔會得閒理 唔想得失大客 所以件事唔會解決左 最多換人接
女同事咩size先?
個女同事同得你講都係相信你為人同埋認為你係上司可以幫佢解決到個問題,將心比己,如果件事發生係你自己身上相信你都唔會第一時間諗報狗。第一係發生係自己身上真係會好驚,第二係其實唔想整臭公司個朵又得失個客。

最簡單直接既方法肯定係分開兩方唔好再比女同事接觸到個客,就算個客指明要女同事跟都好,你可以每次用唔同藉口去調開女同事,咁個客無野講得黎女同事又會安心啲。

唔好諗住唔理件事/驚左個客就當無左回事,你都唔想個女同事再次受到傷害係咪?
其實冇考慮到背景
應該問清楚條女承受到咩後果 想追求啲咩先
等唔等錢開飯? 係咪冇咗份工唔得?定係一定要公義得到彰顯?
呢個時候又信狗..
拍片錄音搜集證據
俾人淸算就去平機會投訴
你估真係為咗拉條鹹濕佬
嚇吓條死仆街咋
女同事係咪好靚架
下次就唔好搵條女對依個客啦起碼
Do the right thing 即刻報警先
呢篇個結尾真係埋得好靚
我諗你要問下你女同事想點處理
如果想你陪佢報上去,你就陪
你咩都唔做,到時佢要搞大你都冇著數
你係咪樓豬其中一個縮骨老細
有料到
見到巴打分享係地鐵捉拿色魔既經歷,其實我都試過,已經係三年前既事

果日我如常8點幾搭地鐵番工。
其實我份工根本唔駛咁早番,我咁早番係因為貪佢人多,見到d靚女可以逼埋去抽水。
果日我離遠就見到一個著住小背心、短裙既女仔,咁我就梗係急急腳咁走埋去啦。
點知當我準備佔據有利位置既時候,有個男仔以極快既身法攝左我個位。
佢攝左我個位之後,仲拎過黎啤一啤我,同我交換左個眼神。
佢用眼神同我講︰搵食行遠d啦!
我心諗︰今朝真係唔好彩,遇到行家爭食,呢程車白坐喇。

正當我考慮緊要唔要響下個站落車搵過第二個獵物既時候,我見到行家食得好滋味,成隻手high哂落個女仔個胸度,仲隨住列車既震盪輕輕咁擺動。
而個女仔就露出驚恐既表情,擺明係唔敢出聲果隻,根據我既經驗,呢type既女仔可以好放心咁食。
當然行家亦都知道呢點,如果唔係佢唔會咁放肆。

響呢個時候,我突然靈機一觸,用口型問個女仔︰係咪非禮?
佢輕輕咁點左一下頭。
我即刻捉住行家隻手,喝佢︰喂!你做咩呀?
佢望一望我,露出驚愕既神色。
我用眼神同佢講︰同我爭食?你都未死過。呢舖你仲唔斷正?哈哈哈!
我好正義咁問個女仔︰佢係咪非禮你?
個女仔唔出聲,點一點頭,d眼淚係咁流出黎。真係惹人憐愛呀陰公。

個男仔失去左常性,係咁用粗口鬧個女仔。又話佢痴線,又話佢樣衰,做雞都唔屌云云。
我心中暗笑︰你覺得佢咁差就唔好同我爭食啦!
個女仔好驚,捉住我手臂喱左響我後面。咁我就梗係好正義咁企響佢前面保護佢啦。
同一時間,有人已經用對講機同車長講左有人非禮。
停車之後,有幾個男人同我一齊夾手夾腳捉住個男仔。然後警察到左,又要落口供,又要上庭果d就唔多講喇。

之後,個女仔請我食飯。我好順利咁同左佢一齊。

唔到一個月,我已經?正牌,可以盡情咁?佢果對,我響地鐵已經好想?既波。
當我地第一次做愛既時候,我有一種好奇妙既感覺。
我一邊抽插,一邊沉思。
啪、啪、啪、啪、啪...
唔知個男仔依家係咪響赤柱俾人屌緊菊花呢?
如果果日個男仔攝唔到我個位,依家扑緊野果個可能係佢
一諗到呢度,我就覺得好唏噓。
啪、啪、啪、啪、啪...
每一下啪啪聲都好沉重,仿佛係個男仔對我既控訴。
直情要報警啦
而家非禮喎
直接報警啦
有無得幫女同事手調部lift監控出黎
有曬證據大老闆都唔理既話
直接報警都唔會比人HEA
職場俾人蝦 通常都係受害者同架兩冇咗份工
Bully一係上司 一係客 點會有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞