女同事向我投訴個客好猥褻

315 回覆
2509 Like 36 Dislike
到時咪開名 貼街招 報蘋果
唱到周街都知間公司鼓勵女員工賣身取悅客人
青樓黎
見你有D正義感,教你1招..
你將成個個程email比你上司,bcc比你大老細,睇你上司點回覆。
你上司唔理就大鑊啦,老細應該會好注重呢d野
個女同事幾錢人工
如果> 連登仔Average 就同佢講出糧包埋
報俾上面聽等上面搞,再同條女講幫你report咗喇放心,有咩同我講,撐硬你
係咪on 9? 咩年代
Sexual harrassment嚟
有哂人證可以告鳩佢
報警啦走上嚟連登問
啱呀
白紙黑字就冇得唔處理,不過預咗冇講聲先就咁做就仆得街。最好係叫受害人自己講,反正佢都冇得揀,一係硬食一係搞大佢
有幾大鑊,你返咩工返到連性騷擾都要硬食?
你同上司講完,佢叫你唔好報,你係咪唔報?
最好笑係呢d搵得萬幾兩萬學人驚得罪呢個得罪個個
你搵得多,出面又搵唔返呢個數咁就抵你死啦,份糧包埋
之前比個校長迫到自殺死左個個老師d同事都係諗住多一事不如少一事呀自己唔識處理呀人微言輕呀出左聲會比人針對呀等等所以選擇左笠水
睇下假設性無罪
雖然我一直都係花生友
不過自從嗰件事之後 我同自己講如果有啲女同我講佢畀人性騷擾想我幫佢出頭 我就一定夾埋佢先會行動
仲要全場都係佢做主力去講 我最多都係穿針引線做中間人同埋輔助

被非禮嗰個係佢 佢自己都唔肯講
咁我有乜嘢義務要幫佢先 一陣佢又諗諗下諗通左 原來都唔係非禮呀 就會調返轉頭怨你做乜搞到件事咁q大
咁你上司正 應該係成間公司都正
報警先份工姐
你又扮基牛咁眼望住個客,問個客著咩size內褲想買條送比爸爸,等佢feel到螳螂捕蟬既感覺
你上司之後應該有好大心理陰影
個社會咁冷漠,呢D賤女人有份做成
係有乜野都好,直屬上司唔可以係最後知果個
一齊個客逼一逼 投訴下

女同事怕事反口 話無咁既事

真係含住淚離職
係,咁嘅公司唔值得留低,亦唔止一間公司,再者呢個世間上仲有樣嘢,叫平機會。

呢度仲有啲on9 話得罪大客又盛。做得大客,間公司有返咁上下,點無啲相關policy 昅到實。

申利:我會驚,但唔理咁多一樣會倍個細嘅,做大嘅係自己驚到死都會出現幫細嘅出頭,呢樣野都做唔到,俾個位第二個做。
不安 頭盔都唔戴
其實如果個男同事做多少少企係兩個人中間都差好遠
唔係話想Blame the victim , 但個女同事事發之後都冇第一時間去報警
其實佢都幾垃圾,連自己權益都唔自己捍衛,
唔係仲諗住一個上司會幫到佢啲咩呀?
好似D人起連登又要屌又唔開名咁戇鳩
2021年啦
所以所有男人絕哂種對全世界都係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞