Rolex / Tudor討論區 48(置頂有QA )炒價無止境

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
家下係Walk in睇DJ DD
唔代表值㗎
你理得人姐
討論區唔係討論唔通用黎sell錶咩
而家問價都34.x
咪就係你呢d 傻鳩,又要覺得唔志在,但又post 晒成副身家比人覺得自己好有料。。但又會有階級分,又會一時自卑覺得貴金屬一隻頂幾隻既心態。。你呢d 屎弗鬼係咪有多種人格障礙
睇左兩間AD都無咋,巴打係邊度見過,我想過去睇睇
真係唔值
70k好多選擇啦
除非好想買勞啦
睇錯 以為新個隻隕石面
柒少陣果個係你,係度做曬冷鬼,咪咁小朋友啦,係要人buy 你果套影完先可以有言權咩柒頭皮,你比我既感覺就係雖然有幾隻勞,但係都係痴著人後面見高拜,見後踩果d 正宗小器屎弗鬼,講少少踩著你就曬命出黎咩呀咩呀,鬥多呀,我多過你就贏果d 正宗屎弗鬼呀
一定係買皮帶再配網帶
快好多
咁都唔夠你要post 身家黎換安全感
見都未見過放出黎
陰公得過你覺得要post 一大堆錶出黎曬冷先覺得自己有存在感唔係個個要學你咁曬身家先覺得型架,而架你咁樣曬完命啦,我唔跟你曬,你柒左做曬命鬼又要人陪你一齊柒
5分鐘咁誇張?
已經唔係日差幾蚊,而係時差幾秒
建議拎去整或換
大家好耐冇見
我上一上水 係想講吓我發生咗嘅事等大家以後遇到都唔使咁驚
我早排突然間發現我隻錶冠無扭實 仲要唔知係無扭實幾耐
而我有時又會拎水沖下錶 甚至用埋洗手液洗
咁我就好撚驚就特登去問14樓
咁佢答我既大約意思就係 正常如果錶內無水氣水珠 就代表無入水當然如果驚既都可以放低隻錶俾佢檢查
同埋話其實佢地既三重防水設計 即使無扭實錶冠都有效防到普通生活用水既情況 (當然唔可以話係100%一定防到)
傻鳩,你咪係果d下下講兩句唔岩咀型post 一大堆錶曬命出黎拎認同感果d 柒頭皮lor,攬撚著你d 錶過世啦,屎弗鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞