Rolex / Tudor討論區 48(置頂有QA )炒價無止境

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
push
我之前都係咁拎上去,剩係幫我拎去比師傅拆帶,卡又無睇
有冇ching知藍色black bay 58邊度有貨
https://youtu.be/OphwovewhF8

22秒開始, 刁隻新chrono 真係有震針問題
無, 賣luxury 既無可能無sale 跟住

建議你上網睇片做下功課先, 有個大約目標再去ad
如果你係講刁同勞, 絕大部份都唔會有熱門款比walk in 客見到
參觀?一眼望哂啦,唔係DJ 就DD
睇款去廣華街window shopping 仲多野睇
口碑幾好 上Facebook睇留言 冇咩負面嘅 comment
有無多啲提示?
巴打你枝計時秒針有無震針?

我上網睇過幾條片, 都震得幾嚴重下
口碑好唔好我就唔知,我未買過,不過睇吓價錢食吓花生就幾正

好過某d 錶鋪,賣左都照出post 但話”sold”,係睇返fb post edit history 都係一開始都已經話sold
係 上過去 就算唔買佢地同你傾計都好好態度 仼試唔嬲 好過其他舖 入去如果齋睇就黑口黑面

跟super VIP 朋友一齊攞 仲有折
唔使食炒買daytona
個透底勁正
家陣ssp深之都同出番長沙灣道都有幾間可以去睇下
自己開心咪得
不過帶daytona就賺加有得帶囉
想問下tudor單配一條鋼帶幾錢?
上網睇bb gmt 鋼帶5400 皮帶都要3000
咁跟返官方定價 gmt同熊貓鋼同皮 啱啱好差2千4
咁其實係咪唔一定買鋼先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞