Rolex / Tudor討論區 48(置頂有QA )炒價無止境

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
超相熟既ad 其實可以做到低過92折(最低聽過82折)都出到單比你,不過佢自己分分鐘無賺佣純粹真係益你(仲要冒著間鋪比人除ad 既風險),但人地做到咁,以前好多人情義上都會買返其他自己鐘意首飾比人賺返d佣...但久而久之。。變相攪到呢種食骨文化盛行。。有d 仲要指明人地食咩骨,幫人清貨尾
其實AD嘅定價使唔使跟番官網/BT嘅定價?
放心
張單一定正價
Ok
功能上無日期我覺得差好遠,但睇耐咗盲十靚好多
理論上rolex放咗貨比佢就理得佢
170你地會揀116523熊貓面定116503白面
最平咪公價囉,睇你有無本事買到姐
148k左右
2020 126000 OP 應該去邊度搵
ad一定唔可以高過官方售價(變相就係炒賣,所以熱門款就有灰色位食骨文化出現,隻錶出單就正價,但同時要你買其他商品)
2016年前,未話炒得咁勁(得地通先長期無貨),果時大路款66,gmt2,walk in 入去ad 都仲可以做到出單97~95折比你,黑十,369果d 可以最低可以做到出單92折,但聽講唔可以再低過92折了。。如果你係vvip,可以做到85~88折,但單照出92折,用d 現金coupon 回贈返比你。。
往事只能回味
公司有同事有呢隻都幾靚仔
調轉咁講 個個買肉 邊有咁多肉
rolex 都要ad 食骨
講黎講去都係供求 多人要 就自然炒
1年前 任排唔食洗骨 冇人買
到依家升哂 d人先黎講 想買 其實都係見升先買
原價賣就r折 炒哂上去就想原價
都岩既,供求問題做成市場咁
165k買 2020年尾期綠綠 定係175k 買全新116503白面 好?
多咗好多入場嘅係為咗戴住升值,其實好似股市咁,高位接咪水魚
只可惜係奢侈品真係會等唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞