Rolex / Tudor討論區 48(置頂有QA )炒價無止境

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

🥺
比隻rolex你仲想比埋gmt呢?你發緊夢呀?我諗個sales忍笑忍得好辛苦。
試過見香討d 癲狗

人地問刁gmt仲有無日曆問題, 之後就當人打手想拉低個價

D 錶佬真心on99
金鋼?
條帶幾靚喎, 喺邊度配架
我想要black bay 你問我要唔要GMT
我都忍得好辛苦
其實一般文員見工或者見sales 應該帶Rolex 運動款定apple watch好?
金鋼真係冇得講,買地通通常一係金一係全鋼
tt個觀感實在冇咁良好,加上個金圈實在太閃太土豪,唔太乎合亞洲人既審美觀
真心鍾意既可以入手,但為左地通個名/個款而買d話我會建議補多d錢買其他物料好過,tt地通會令你後悔,真心
我相信你cv靚同interview表現好的話,已經夠
帶隻咩錶都唔會太影響到個結果,如果係in“一般‘’文員同sales的話
一定係apple watch,in 你果個分分鐘自己都唔帶撈,你仲型過佢。。成個面試已經眼紅你,仲請你返黎篤眼篤鼻咩。。
見sales 除非係珠寶行sales 啦。。
終於排到隻79230鋼帶
梗係戴勞, 戴apple watch 見工邊有face架
是但啦 禁執著做咩
錶姐
black bay 你係想要邊款?
其實我自己一開始都唔執著。。
本身覺得買左就預左戴架la,買黎放錶合不如日日行過display 櫃望,又唔洗錢。。
而架係人帶錶,唔係錶帶人。。。
不過原來你身邊d 人真係會眼紅。。
話說小弟好幾年前。。係ad 95折入手左隻batman..
公司d 老屎弗行過見到,都走黎摸兩下
又講埋d 花話,又話屋企有隻珍藏古董貼錢同你換。。又問做咩唔買daytona..之類果d..
有日咁岩係後樓梯食煙同過我入職時教左我好多野既同事吹開水。。佢又見我除左出黎抹下d 手汗,因為係後樓梯食煙都幾焗。。佢話咁大個仔都未戴過勞想試下。。我一時好人,見佢又教我野,又緊話唔介意我隻野買返黎無洗過有手汗味(因為我真係粗戴)。。結果佢食著煙拎著,可能d 煙煙到隻眼佢拎唔穩。。成隻勞跌緊落地,佢又自然反應想用隻腳當踢波咁痴著wor..點知變左射波一腳踢左我隻勞落幾級樓梯。。見到佢嚇到呆左,諗都唔諗條後樓梯幾咁污嘈都用佢件衫幫我係咁抹隻勞。。其實心痛點都有d..不過無諗著要佢賠。。但佢死都話請足我一個月tea..當補數。。可能佢覺得真係好貴。。但事後我近排就過保養去check 錶。。都只係粒錶的真係要換。。。錶面都係建議我換,可以唔換,埋單換個錶的都係360蚊。。如果當初係普通apple watch,唔係勞。。。就唔會有咁既事發生,佢又唔會驚我唔開心,好似樣樣都避開我咁,少左個好朋友
岩岩排到 黑面58
排唔到勞 唯有買刁
紅酒?
淘寶
100D布啲扣都OK

好靚
可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞