Rolex / Tudor討論區 48(置頂有QA )炒價無止境

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
前年係Dubai見過隻GMT無買到
個陣覺得未係時候 而家後悔 柒撚左

成日飛去外地 係當地機場/大Mall買係咪都無伏?
想問下116519灰面
而加出面公價大約幾多?
126711chnr 入手
原來都幾墜手
真力係咪新手入去唔會賣畀你?
AD?
唔係啦🥲
不過睇個勢都唔會再跌
之前炒到$30太癲冇人買咪跌
咁市場都決定哂 你唔比呢口價就無得入 同埋好多隻都炒高幾倍 地通綠金 冰藍 只能講玩得呢個牌子就要跟番個勢去 除非你係vipp
都無咩on唔on居既
想買又比得起錢 自己中意咪得
你個名
睇開少少咪算囉 事實就係冇可能唔食炒
我都買咗 不過係二手 抵玩好多
小弟最近睇中左隻 但而家係咪冇得上行驗真假?
貧窮限制想像
係 最多抹油
直接當炒價就係建議零售價,個心會舒服d
有多餘錢買隻勞黎消費,我又覺得負擔得起又中意就無乜所謂,但係你話仲值唔值得投資,我就覺得唔值炒貴2-3倍

依家apple watch 出貨量已經多過整個瑞士錶出口量⋯⋯我行出街,見到d後生仔都係帶智能手錶既多,勞力士set 到門檻咁高,op/dj 都要食炒,點建立到brand loyalty?新人入唔到坑,舊既收藏家又年紀越大,當無人再接火棒既時候就會炒燶⋯⋯

我個人做法就買左一隻看門口,去見工去宴會先帶,至於第二隻勞,就隨緣啦,排到咪買排唔到咪算囉。
我諗應該難少少 勞力士係全世界都炒到痴晒線 Panerai嗰陣時對比完全唔係同一皮啦
新手入門第一隻單紅ok嗎?
15cm 手腕係咪只可以 戴36mm? like DJ and OP
男定女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞