Lego 討論區(15)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
黑vip 要買夠30000

新野vip 唔會有折, 要過一排先有
有時快閃兩日

一年計

真係唔知幾時有折

食贈品, 啲贈品賣到幾百出去, 佢賺分都賺飽, 啲分可以換返lego shop 現金卷
15000 分對500

款款唔同好難講wor

你可以格左價先買架 無俾迫你係ins 買

散件你咁比跟本就唔啱, 100 蚊成桶有但幾多款俾你揀
咁你咪去淘寶 你講到自己識搵到便貨, 左

又唔行lego shop ,又唔去格價

理解唔到你咁既行為

咁你睇得到會跌既, 咁點解其他貨唔等佢跌呢
你覺得ins 賣散件貴就話搵水魚 ,

我認為你呢個statment 唔啱je .

我自己有excel mark 價既
至少你地會有平,我呢邊永遠原價
住邊呀
美國巴打
等Walmart Target Amazon減價
好少機會,同埋減價果d都唔係好野
你地買散件方便, 又有得去sdcc 抽下野, 最緊要地方又大, 唔駛就住就住
大set就直接Lego官店買賺分囉
細set我買過唔少平野
但係美國成日有Moc展覽睇

如果唔係買set既話散件又多又平
散件通常係官網買,有d地方就8USD 一大桶,自己尋寶,不過就二手既
唉, 十月又一件新貨, 10294 TITANIC

預計十月二十號, 定價629.99, 90990塊

我真係就黎無位擺
SORRY, 應該係9090塊
暫時未有官圖
我係英國官網好多都搵唔到

其實呢幾年官網Black Friday係咪都係做雙倍分多
好似好耐無見過佢減價
佢地更本唔駛減價清貨
你唔買, 大把人買
Costco都有
成日買大盒會送細盒
我上次hp 2件平野都係Costco執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞