Lego 討論區(15)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
買咗咩set
有愛咪買, 呢啲冷門野過左頭水之後要買好難, ins 價計
76151 $520
打字機來了
樹屋既價位
今個月又係公佈新IDEAL 名單, 睇下又會唔會全軍盡墨
可唔可以唔好再出.....
我 4x9 iron man格納庫就黎爆....

媽浮水仲未食完?
係時候要加建
MRAVEL MODULA 大街你話食完未
剛剛先開始,仲要多人買,出多十年都叫少啦,你望下star war系列就會明
上個月買左Harry Potter 71043
砌足10日 砌到想死
新手入坑留個名我暫時對buggati 林寶 world map有興趣但係平極都千幾蚊 好驚會砌唔掂 另外經過let’s go 見到幅白兵馬賽克好靚 上網搵過下見唔到 係咪已經停咗產好耐?
白兵個幅佢用Harry potter 31201 改架,
官方無出

如果想玩買左Bugatti 玩左先, 就停產

慢慢砌就得. 諗下砌完放邊好過
原來係咁 幅馬賽克真係好靚 上到去第一件事行過去望收到巴打 我玩咗bugatti先 見到最平23xx 有啲又賣2700 3000都有 點解個價差咁遠world map如果有愛 1700蚊預訂o唔ok?
最平23xx 係咪有鋪賣現貨先, 係就ok , 驚假既話咪即場開去盒, c 記網鋪就唔好試

上面有爸打報都係呢個價位, 有愛咪玩
係呀有鋪2399現貨
見到SweetyMagic有得訂地圖$1599 但係要等到8月 同埋佢個備貨需時1至2星期 係咪真係要咁耐
新手求教
自己砌land rover 嘅時候整唔見左幾件散件
Google 過 啲人都喺話上LEGO official 到report,等佢寄返俾你
定喺我應該自己直接出去買,買嘅話喺直接去official store 買?
寄返俾你唔駛錢, 去store 係無得配返俾你
唔該哂巴打
LEGO 嘅after sale service 真喺做得幾好
Typewriter 就出貨
等緊泰姬陵大貨
有冇人知大約幾時有
大定細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞