Lego 討論區(15)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我過幾日去睇睇下先
你又無講自己買咩

咁咪囉返晒返去同個老闆講囉,佢又有俾單你, 人地有無話唔退返錢俾你先
你預要4k以上
好肉赤不過我覺得波子係三部之中最靚個部 好後悔咁遲先入坑越睇越多嘢想入手係咪應該追咗呢盒先追返近期啲嘅嘢
有錢有愛咪買囉, 只可以話呢啲retire 左既唔會跌價, 只會慢慢升上去, 升到啲神枱價, 睇下邊個接炸彈
我買左咁多次都無事
我係俾張list 老闆執, 都唔係逐包計
21319真係抵玩同靚,我無睇過套劇都有買
不過巴打不如再講多少少詳情,大家先易介紹
例如Budget上五百內定去到八百內都OK?有無話大概想要咩類型,例如迪士尼、遊樂場呀咁
我諗最多係唔小心,應該唔係唔老實啦,佢開咗咁多年都多人識,買咗咁多年都無事,唔係常客但咁多年只有計平俾我未試過計貴

巴打當時已經覺得有問題,唔好意思即場自己計,應該行出門口搵個位自己計多次嘛,有問題就入返去追,返到企先計真係有錯都難追
睇左 見都幾多配件襯個場景
但想望下其他遊樂場主題
800內都會考慮下
網上見到有個樹屋都要成千
太平洋對出有個”李” 字

請問呢個邊到有得賣?大約幾錢?
我反而覺得林寶最靚但呢個系列買同砌都唔係問題 諗擺係邊先最煩 咁大部
勁 ,搵到

btw 俾負皮啲仆街我屌你老母
有人掛牆擺
咁一係買creator 3 in 1 遊樂場系列
原本你都有留意到
呢個Post咁少人都好有心機咁留
係啦,3 In 1最新有31119摩天輪,但顏色配搭有啲麻麻,呢幾年都出過幾款遊樂場設施,有平有貴,不過有啲Design就要睇你啱唔啱,或者可以睇下Friends嗰啲遊樂場系列,有啲其實唔差,不過佢就唔係包平時嗰啲Lego人仔,另外卡通非遊樂場嘅都可以睇下21324芝麻街或者21326小熊維尼嘅~

我自己咁多年都係鍾意同推介10235呢盒,之前長期800,所以先問你800得唔得,不過啱啱睇好似升到900
呢盒出左咁耐都係呢個價位算係咁, 你睇其他聖誕SET
不嬲都有留意到, 只不過係見人地講個EASTER EGG 都要負皮, 係咪戇尻架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞