Lego 討論區(15)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
你驚既話可以去返LCS 到買既, 但我就去開INS 買既
依度好多巴打都有儲HP系列,建議你追返2018年出果幾盒先,因為隨時停產。斜角新出有排都未停產。
我都係ins pt 買多,因為真係平好多,LCS就有嘢送or限量版先買,如果想幫襯黃店可以去佐敦最大果間。
佐敦個間係咪即係let’s go?
我記得入過一次ins 同信和一樣咁迫
letsgo 而家有8折, 可以去睇下既
好麻煩晒斜角巷個盒真係好正 特別係有勁多粒人仔好得意
不過唔係樣樣有, 講定先, 廢時白行一轉
我見到佢有WhatsApp 我問定佢先
麻煩晒你!!!!
如果你鍾意人仔,一定要買CMF,不過S1 已經炒到天價,S2 $500內應該有交易
我買咗粒熱狗人only 即係個頭塞住成條熱狗個款
得意到癲大佬
之前講過對world map有興趣 想問下art系列係咪冇咩收藏價值 發覺iron man同黑武士嘅ultimate好好j但係3盒加埋成2千銀
砌完部bugatti之後已經想砌下一部想知停咗產嘅Porsche 911 gt3大概咩價位
買technic 白色個部porsche , 抵玩好多, 不過有愛後追就無計, 好似見4字頭
Let’s go話暫時無貨唔知佢會唔會反貨
Ok 我睇下白色個部先 其實creator expert部ford同911都好似唔錯
聽日收打字機
㩒到手指痛
最怕遲D變黃波鞋
睇相都覺得眼花
搵唔搵到個DESIGNER EASTER EGG
勁想買typewriter
小弟唔熟lego款 想買盒lego比女友砌
budget幾百 想買盒好睇場景款
有冇師兄有好介紹
Ideas 系列FRIENDS 21319 抵玩
42056 ins會唔會有 停產嘢應該去咩地方買 唔係太想係旋轉買
應該有既, 但幾錢就真係唔知
你又話無計錯, 咁你唔同返老闆講

btw 你講到1999 都唔知你想講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞