Lego 討論區(15)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
大部分係,或者折完同外面差唔多
盆景樹抵但俾人掃曬啦
暑假出嘅呢堆Vidiyo...我真係屌撚咗出聲
偽音樂JJ表示本身之前Set人仔都麻麻哋,但音樂系列又可以儲Print件MOC CD舖諗住入坑支持下,但暑假呢堆乜撚嘢嚟呀?啲人仔好似国產出咁,係得個黑色舞台真係幾靚,應該可以合埋變做收音機,同埋隻熊仔頭同腳會用透明件之外

唉都係考慮下及早抽身算

如果啲print 件同series 1 係一樣真係無興趣買

差一塊先齊一套

series 2 啲人仔都係舊模轉色咁, 戒得到鋪儲野癮可以skip 既
原來你都有買到Vidiyo
我係散入人仔+92塊Print件+6盒Beatbox咁入,你差嗰塊係隨機件?同埋想問下你又點入手堆人同Print件?

佢咪又係Bandmates人仔1塊專屬、Beatbox就2塊專屬、Set就跟大細2-4塊專屬

我就係覺得S2其實咁真係幾無誠意,配色一來核突但又同之前太似(雖然我明佢係想俾你夾埋S1組同一隊Band咁),二來好似玩緊Pokémon Go捉異色咁,你開新模都唔駛咁急重覆用㗎...
我買晒成套s1 人仔 +6 個beat box 再執返啲random print 件

如果s2 啲random 係新既話會吸引啲

我覺得呢套應該同上年盒hiddenside 都係同一下場

nexo knight hidden side 都係失敗收場, lego 開唔到新theme
暫時睇圖Random都係S1嗰啲~
自己後補返都要16, 17 塊到 , 唔太記得
本身對城堡好期待 依家咁嘅樣
Legoland近年出嗰幾盒遊樂設施Lego嘅城堡大版
買兩盒海盜船玩仲好
呢個Size唔錯但個外型設計一般般
價錢好似係八百中
廉價版10247
creator 出下出下遊樂場都出到第3 set
出archi 版泰姬, 細隻好多
有冇人會買r2-d2
no
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞