[航空]連登飛機膠討論區70

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
https://www.info.gov.hk/gia/general/202108/03/P2021080300003.htm
[quote]政府會要求機場管理局及指定檢疫酒店,加快安排轄下員工接種疫苗並安排已接種疫苗員工工作,同時加強已接種疫苗員工的檢測安排。[b]機場員工自七月中起須進行的定期檢測將會恆常化,已完成疫苗接種的機場員工須每14天檢測一次。[/b]現行適用於指定檢疫酒店員工的檢測安排將會繼續,並擴大至由政府安排的指定檢疫酒店專車的員工,已完成疫苗接種的員工須每7天檢測一次。[i]只有在非常例外的情況,例如個別員工因健康原因而暫時不適宜接種疫苗,方可暫緩接種疫苗,但須接受更頻密的檢測。[/i]有關員工必須使用指定表格向僱主申報上述情況及出示醫生證明書,[u]機場員工須每7天檢測一次[/u],視乎需要檢測頻率日後會逐步提升,而由政府安排的指定檢疫酒店專車的員工和指定檢疫酒店員工須每3天檢測一次。[size=6]上述檢測必須以鼻腔和咽喉合併拭子樣本進行[/size=6]。
[/quote]
條友由廚叉全盛時期講撚到依加都未執到
畀你燈到死唔去啦
唔係 今次係真
飛機膠界郭文貴
pr文可能就係個designer sell班膠層個時講個段野
唔知點解硬係令我諗起呢架巴士廣告車身
佢隻綠咁易用都整到咁柒,都真係無眼睇
好似用MS Word畫圖 求其搵啲華康字體整出嚟咁
真係失禮香港
好彩佢叫自己做DWQ 唔係影衰曬
是旦啦
外國人那有人知大灣區咩黎
東方攞名收$出膳稿
大灣區根本只係個政治名詞 經濟構想
無本身文化同歷史 定位模糊 仲要一國三制 咁邊有可能從品牌中折射出任何特質呢
西部大開發
珠江三角洲
一帶一路
大灣區
關我撚事
國泰送一年無限J class獎牌得獎者
redeem唔到無限blackout,仲要運動員有無放假呢樣野都成問題。

好似鄧俊文約女女去日本,咁自己有得坐J,條女未又係要焗買多張J。CX發大財
譚仔:我都好窮
羊daddy:我都係
仲有屍路,海上屍路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞