[航空]連登飛機膠討論區70

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
#Fight for Freedom Stand with Hong Kong
#不割蓆不譴責不篤灰不分化
#光復香港時代革命
#五大訴求缺一不可
#香港獨立唯一出路

上回討論
[航空]連登飛機膠討論區69
https://lih.kg/2304543

——————————————————

呢個post將會有人不定時講返:
ITM唔飛得/幾時可以飛四引擎Trump G20 達成
HNA幾時執笠
HX幾時執柒左佢
CX幾時離開OW
A380係時變真·奴隸船
777X幾時黎香港
OW下個邊個破產
KE幾時又同DL鬧交
坡佬777幾時轉3-4-3
南太平洋幾時開得成收咗皮啦
皇天擊殺海航董事長
T2譚仔幾時搬T2已拆
ITM幾時開國際線
CX/HX/QR/CZ etc幾時出入轉Alliance
邊個Mile/FFP值得玩/MR
CX/KA TPE飛機餐
A380已經停產
UO幾時搬入因航城/龍屋
Starwalker幾時先開台港線
支篤航空幾時先收皮?
熱烈慶祝CX548/549榮登Tam Spirit號已停航

譚仔又自動返中(Can)飛啦
因航=篤灰航空
篤航 x A350 (潘生/N700s)無敵組合

——————————————————————————
歡樂系列:
#domdom思想好開放
#聽講坐得多Y會變傻仔
#職業兒子
#ThePierMMA
#MBAno.1
No Dog No Poon
——————————————————————————

譚仔都係無得飛啦

譚仔又飛啦紀錄(自稱有排都唔會變)

腳圖自己貼

支那潘與狗不得內進
留名
留名
lm
LM
LM
lm
lm
其實台灣係咪準備同香港開關,CI 近呢一個月每日飛10-11班機(601,607,613,903,913,915,919,921,923,927)過嚟香港
政府今日(四月十八日)宣布將就印度、巴基斯坦及菲律賓實施地區性航班「熔斷機制」,由四月二十日零時零分起禁止所有從該些地區來港的民航客機着陸香港14天,同時亦會將該些地區列為《預防及控制疾病(規管跨境交通工具及到港者)規例》(第599H章)下的極高風險A組指明地區,限制曾在該些地區逗留人士登機來港,熔斷為期14天。

https://www.info.gov.hk/gia/general/202104/18/P2021041800807.htm
成日覺得好快就輪到英國
好似得915係有客 其他都係貨機
香港就快又嚟第n波 你話會唔會開關呢
永續。。。。。
上個post開咗4個月先完
各位加油繼續講
香港封英國擺明都係政治操作

英國new cases同death數字日日跌就Cap.A國家
但其他爆到七彩嘅國家就唔列入Cap.A

完全係雙重標準
國泰仲比港航多航班,點解港航仲喺度請人推輪椅 ,佢真係咁多錢咩??? 另一邊廂大柴六月又喺度炒人。
廚叉不死架
紫色褸係閪嫂人
駛鬼出錢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞