回應飛馬電腦 (2)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
佢因為咩坐監
件事開頭嗰時有EPC group嘅人食花生,咁佢就咁講

咁我咁啱見到,咪cap佢上緊問吓佢邊度唔係事實囉,但係佢又cap翻我轉頭,但就冇cap我啲point,淨係話我cap佢上連登,然後又叫我過Facebook搵佢。

咁琴日飛馬出聲明,佢又tag我連登名 ,話我係咁狙擊佢
,咁我咪開Facebook Account上去同佢討論下囉

詳情可以上飛馬Facebook reply 入面呢兩個reply睇

另外佢有篇《飛馬光明正大賣卡論》我喺上個post有cap 過,咁我就唔再cap
當年有份追契仔數
覆左另一個巴打
社運
改成真心道歉認錯
咁又唔好屈人
你知呢兩年幾多人坐冤獄架啦
屎家軍理論
唔好亂屈
搵緊,分開太多個reply 仲未搵到最新果個
之後可能要到佢去監獄撐Matthew
呢啲就真係小心啲唔好亂講嘢
讓治巴真係慘

我一月起SE 到訂3080tuf 同5900x
3個禮拜就有 張3080 tuf $7800仲要唔洗食炒

讓治巴俾飛鹿撚足咁耐
依家企出嚟都要俾班圍爐狗屌
之後可能要到佢去監獄撐Matthew

IRONCLAD (月月月月月): 我坐監嗰陣係得mathhew撑我
終於講左個關係出黎大家明點解IRONCLAD 會出聲啦,唔好再話連登仔屌人冇理據啦,你坐監同埋mathhew撑你 都唔關讓治巴單嘢,真係笑撚死

仲有想講,成日話人話連登仔成日將件事spin去黃藍,咁你無啦啦講mathhew撑你因為社運坐監jm9你講完林仔都笑返你話 坐監嘅嘢唔好咁大聲講出嚟,真係柒撚到仆街
冇入discord聽 冇理據就唔好9 up,如果唔係你同佢有乜分別。佢講呢單嘢係想屌啲人屌matthew係藍,想幫matthew辯護。
我都撐飛馬企硬
曲到漩
我鐘意講乜就講乜啊吹啊?
返緊工聽唔到,有無錄音想聽返😂

為撐而撐,好有義氣 respect

不過都分吓大是大非先啦
佢一早咁做就賺埋商譽啦
駛攪到依家咁成個招牌收皮咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞