回應飛馬電腦 (2)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
搵到ironclad老細(藍藍路)連登acc: 霍金插牛頓(#268748)
上嚟開完個po(砌到仆街,砌咗兩日終於砌完)畀人del埋po就冇再用
證據:畀巴打發現佢喺Reddit有開同一部itx機嘅po

Link: https://www.reddit.com/r/watercooling/comments/iq64fz/didnt_like_how_the_tubing_turned_out_the_first/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
個腦超撚完頻以為自己好打得
劏生客
有冇辦法俾人劏少啲
咁又講得岩
安心出行都有左10年, 阿拉伯人發明TIM
凡事太盡緣份勢必早盡
重點應該得「小你」兩個字

樓豬快走
自己砌好難?
好撚記得某c 聽到個sales 同個客講你得16gb ram行雙通道無乜分別,買單條啦佢仲要唔係itx版,itx版我都當你留條日後升級
我記得佢之前好似有就住何sir
單嘢對對方嘅fans表示過自己嘅意見
依家可能回力鏢
佢想post DC link

但唔知post去邊度好
鍵盤葉問
唔幫襯

拎條 list 上連登問
唔好俾佢地氹換件
留盒 check serial number

唔幫襯最好
Typo
Watercooled Seiko
精工錶SEIKO
俾人捧兩捧就以為自己好中肯

講野唔經大腦
有咩證據係支那 term 啊
1. 過隔離砌機post 問
2. 唔好咁易比啲sales水你轉件(通常ram, 牛),可以問巴打比埋後備方案
唔難呀
當初我連水冷係乜鳩都唔知
佢到而家都係自己砌
不過如果喺香港買行貨
咪好似樓主咁
比所謂嘅文化撚一鑊
無錯
佢公唔公正都好,都要做返啲嘢扮持平
唔係收唔到科
佢哋都驚好似高登咁收皮
要開過個傾電腦嘢嘅fb group有幾難
冇咗個group嘅佢哋影響力即刻冇哂
我唔反對自己同人溝通好弱勢
你以前有用?你以前成日聽?
點解最近,唔係最近既事其實,會有咁多支那話? 有咩證據? 香港人唔識分???
邊間
咪係羅,做下功課唔難。
買野就預左比人水嫁啦,仲要買大熱野
如果佢係去勸大家平心靜氣食花生 ,根本第一秒就贏曬

依家畀人睇到飛馬件事成班個個都有份參與
https://chengyu.game2.tw/archives/105460

清朝都用係咪又支那文啊
你細個唔撚睇書就話係支那話

香港人會奉旨背字典嘅?
粵語審音萬幾隻字你都未識讀晒啦

齝字廣東話點讀啊?
定廣東話冇呢隻字啊
冇證據 自己冇聽過就話蝗語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞